Det är väl bara att inse!

25 maj - 2011 | 4 kommentarer

Att det allra enklaste är det allra vackraste!

Här stressar man stan runt för att hitta vackra blommor till amerikanarna så finns de allra vackraste runt knuten….. Dessutom är väl våra ängsblommor helt unika i sitt slag i hela världen!


Mrs G! Ja, tyvärr blir jag lätt hemmablind! Karin! Åh, lupiner ja! Det gillar jag med! Så mycket att jag till min gode vän tillika trädgårdsarkitekten får frossa när han se att jag planterat lupiner i rabatten! Och amerikanarna visste inte till sig hur gott de tyckte att det var, men det visste ju jag. Gjorde bara säkra kort och basilikasås såklart;)! /Monika

monikasmat | 2011-05-25 14:31:13

jaaa det är bara att hålla med :-) så vackert ! Jag älskar lupiner ialla färger . En bukett i vackra ängsblommor och din goda mat får nog amerikanarna på fall ;-) Hoppas vädret håller i sig , allting blir så mycket lättare när det är uppehåll .

Karin | 2011-05-25 11:12:18

Här är en sötnos till som gillar blommor: http://wp.me/p1uIV8-mX Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-05-25 10:33:30

Ja ibland ser man inte det som finns rakt framför näsan, hemmablind tror jag att det kallas. Men de har du tydligen gjort idag Monika. Bra, fortsätt så:)) Ha en ljuvlig dag! Mrs G

Mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-05-25 08:15:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *