Jag överlevde amerikanarna och nu bär det ”hemåt”!

25 maj - 2011 | 8 kommentarer

Medan jag gick och väntade på Tv-teamet från ”overthere” i morse började plötsligt ett envist pipande ljud ljuda varannan minut och det är ju inte så lyckat när man ska filma!

Efter ett tag lyckades jag dock lokalisera det till brandvarnaren, batteriet höll på att ta slut!

Blev sedan redo!

Sen var allt igång och plötsligt över!

Tiden går fort när man har roligt! Jag älskar verkligen att filma!

Och desto roligare var det väl att, trots att de hade bråttom till Katrineholm och nästa inslag, kunde de inte slita sig från min mat!

Vet inte hur många gånger de sa:

-Now we have to go!

Men satt sedan ändå kvar ocvh mumsade i sig till sista smulan;)!

Och sista bilden blev den här…

Och nu återstår som vanligt det här!

Men vad gör det när man just nu är en av alla ”smart women” i ett program som ska visas  för 50 miljoner tv tittare!

Nu är det dags att packa för att åka ”hem”!

Imorgon ska jag vara i mina barndomskvarter, hos ”Fröken ros” i Kungälv!

Här bjuder jag på mitt livs historia såklart men också massor med god mat. Och till min hjälp att laga maten ska jag få en assistent som heter duga om jag inte är helt fel underrättad….

Nämligen Sveriges första mästerkock Louise!

Varmt välkomna!


Mrs G! Jag kan inte öppna sidan.... Biggan! det blir inte bara avkoppling. Ikväll ett föredrag på Fröken Ros sedan blir det härligt! Då tar jag ett dygn på Marstrand och på lördag blir det en spännande resa i västsverige bland sparrisar, fiskar och Läckö slott! Och jag är grymt avundsjuk på din sparris! Fattar inte varför jag inte odlar sparris! Gunilla! Synd! För du missar ju något, mig;)! Elin maria! Tack som vanligt för lyckönskningar! /monika

monikasmat | 2011-05-26 12:01:04

TACK MONIKA FÖR SÅ FINA BILDER ! GRATTIS TILL INSPELNINGEN. ÄNGSBLOMMOR, GEMYT, " FRÄMMAT " & UNDER EKARS DJUPA GRÖNSKA........( SJUNG SJÄLV ) & APROPÅ KUNGÄLV : NÅGOT AV TAUBE : BOHUSLÄN OM VÅREN....... NYNNAR PÅ & SÄNDER DIG LYCKA TILL I DEN KANSKE ARLA MORGONSTUNDEN.......?

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-05-26 05:51:14

Hej ! Hade gärna åkt till Kungälv i morgon, verkar kul och jag är ju inte så långt bort, men tyvärr så kan jag inte det. Får bli en annan gång. Ja, vi skördar också grönsparris, underbrt gott !! // Gunilla

gunilla | 2011-05-25 21:26:03

Monika, jag kan riktigt känna myset och hemtrevnaden hos dig med tanke på bilderna...och mumsigt värre...klart som korvspa´att folk trivs!!Ha det nu så skönt och välbehövd avkoppling på din hemmaplan i väster, det är du väl värd! Jag har nyligen kommit hem från Strömstad/blåsigt regn- men myspys/ trött i kroppen efter ca 140 mil fram och te´backs...en sväng och gästbesök i det vackra Dalsland, Värmland satte ytterligare piff på lil-semestern för min del. I dag skördade jag ett gäng grön sparis...de är gött å leva! NJUT!!!!!!!!!!!

Biggan | 2011-05-25 21:07:03

Oj det låter spännande och kul alltihop. Lykost Dig! Nu idag har jag skrivit i min blogg om det där stället i Thailand där dem har dill;)) bilder finns det också, massor. Dock ingen på dillen! Här kan du se:http://wp.me/p1uIV8-n7 Ha en fin kväll! Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-05-25 20:04:03

Heléne! Tack och detsamma och ditt armband var med:)! Charlotte! Oj! Alla 14? Det har inte ens jag, tyvärr....Och det låter fint att ha dem vid spisen! /Monika

monikasmat | 2011-05-25 18:54:54

Halloj o vad kul med Amerikansk tv! Grattis! Ser härligt ut med alla bilder o den som alla böckerna är på! Jag har alla dina utom buffématsboken o hittar den ingenstans fortfarande! Har ca 200 (!) kokböcker o byter efter säsong i hyllan närmast spisen! Kul o inspirerande!

Charlotte | 2011-05-25 18:28:32

Så trevligt allt låter och så gott det ser ut! Kram och ha det så bra! Heléne

Heléne Persson | 2011-05-25 17:37:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *