Irriterande!

27 maj - 2011 | 4 kommentarer

Efter en härlig kväll på Fröken Ros har jag naturligtvis en massa att både berätta och visa men jag får inte igång mitt internet och klarar inte detta från telefonen, ytterst irriterande!
Men måste ändå säga att har ni vägarna förbi Kungälv måste ni droppa in!
Och, jag träffade Toprprosen!
Och, mästerkocken Louise var supertrevlig och en duktig assistent;)!


Louise! Bra! Och tack själv! Nu får mina vänner läsa på din sida eftersom Mitt internet laggar..... Åh torprosen! så kul att träffa dig! Tack för att du kom! Mrs G! Jag går inte under jorden! Jag är ju en blommande perenn som bekant;)! /monika

monikasmat | 2011-05-27 13:29:53

Vilken tur att det bara berodde på tekniskt strul, börjde nästan tro att du gått under jorden:)) Kram Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-05-27 12:22:00

Hej Monika! Tack för ett mycket trevligt föredrag, väldigt kul att höra din historia! Du är en riktig inspiratör! Dessutom kul att träffa dig "live"! Ha en go dag! önskar Torprosen

Torprosen | 2011-05-27 10:43:35

Tack för igår Monika! Vilken kväll. Blev så glad här nu på morgonen då jag redan svarat med dem orden som du rådgav mig, det blev ett roligt samtal! Tack för tipsen :) Bilder från gårdagen finns att tillgå på min blogg. Kram till dig

Louise Johansson | 2011-05-27 10:28:52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *