Jag måste säga…

31 maj - 2011 | 3 kommentarer

…att jag idag på morgonen förvånades över vad min sida på facebook kan ge!

Jag återfann, inte bara en, utan två gamla vänner!

Och så fick jag en komplimang som gjorde mig alldeles rörd!

Kika in ni också! Klicka här!

Välkomna!

Och ni kanske minns att jag lovat att när vi är 500 som ”gillar” blir det en överraskning;)!

Nu ska jag ila iväg och träffa Njutbara Fredrik!


Ja..visst FB kan vara lite lagom trevligt att ha att göra med :-) För egen del som mamma till Sam med asperger så finns ett forum för oss mammor främst, på fb, och alla har vi barn med NPF diagnoser (adhd, autim,asperger) Jösses vilket stöd den gruppen blivit för mig och så många andra..och den är så lätt tillgänglig :-) så på det viset har Fb fått betydelse då det rör sig om lite mera seriösa diskussioner..Sen tycker jag att du skriver så mysiga inlägg där emellanåt..så skall försöka ragga llite folk så att du får dina 500 ;-) Blir lite avis att du får befinna dig på paradiset på jorden, men om 2 veckor åker jag med min Ohana till Hunnebostrand och då blir det mycket gott ifrån havet att förtära..och skall råplugga din picknickbok så det blir många härliga middagar ute i det blå.. kramis

annsophie | 2011-06-01 17:26:36

Mrs G! På ett sätt tycker jag att det är en låtsasvärld men visst, det finns vissa kvalitéer! /Monika

monikasmat | 2011-06-01 06:52:55

Ja det är ett konstigt fenomen, det där med fejjan:) Hur klarade vi oss när det inte fanns?? Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-05-31 12:54:33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *