Idag…

1 juni - 2011 | 6 kommentarer

…blir det lite tricks och fix. Ska packa för att imorgon bege mig till Marstrand tillsammans med fyra små flickor!

Det kommer att bli hur härligt som helst! Vädret ska bli tipp topp, dessutom är det både sillens dag på Klädesholmen och sillens helg på Marstrand och så kommer goda vännerna Doktor J och Doktor A att vara där!

Riktigt trevligt var det också igår hemma hos min härliga förläggare Ann-Marie Skarp. 100 flaskor (enligt Jan) champagne serverades oss författare, en mängd journalister, tv-folk och andra. Det blev roliga återseenden med flera personer som jag inte stött på på flera år.

Som avslutning på denna trevliga tillställning gick Morgan Larsson (Radhusdisco), Petra Östergren (Esmara), Helene Tursten (Den som vakar i mörkret) och jag vidare till Eriks bakficka och åt en god middag, riktigt härlig kväll!


Millan! Svårt! vet ju inte hur gamla dina barn är? Men varför inte stå ut på Grönan och sedan avsluta med middag på Josefina:_)! TKB! Absolut inte! /Monika

monikasmat | 2011-06-01 19:19:34

Tkb Du är väl för romantisk ;-) Bra där.....Du tar väl själv ett glas denna långhelg :-) hoppas jag!!! Carpe diem!

Millan | 2011-06-01 18:11:30

Monika 4 mindre tjejer, packning, resa, bad, mat, sillar både dag och helg, doktorer A-J och J-A - låter som toppen helg....och intensivt.. Ha de gott och glöm inte ett glas champagne i solnedgången;)

TKB | 2011-06-01 16:04:23

Hej Monika! Ha en härlig långhelg! Jag o maken o kidsen ska iväg och äta en mysig lunch....Torsdag.....röd dag....hmm.....tips ? Gärna ngn krog i skärgården ......hmm.....sandhamn och grinda har jag besökt men vet Du ngn gömd men inte glömd krog!!? ;-) Kram Millan som ox´å är en livsnjutare :-)!!!!

Millan | 2011-06-01 14:51:45

Mrs G! Tack! Och det ska vi ha! Detsamma! /Monika

monikasmat | 2011-06-01 11:54:55

Monika, hoppas att du får en riktigt fin lång helg (?) tillsammans med dina flickor, låter väldigt mysigt alltihop. Sillens dag låter mumsigt, särskilt om det vankas nystekt sill, yummie! Ha det fint! Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-06-01 08:22:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *