Vita viner till sommarkvällen!

1 juni - 2011 | 9 kommentarer

Trots att jag fortfarande kände av gårdagens champagne var jag så ”illa tvungen” att tänka mig in i och proviantera vad som ska drickas på Marstrand i helgen!

På Marstrand måste man nämligen veta flera dagar i förväg om man behöver en flaska vin, sedan ringa till Coop på Koön osv…..Ibland blir det då enklare att släpa med sig ett par flaskor från Stockholm!

Och idag gjorde jag ett riktigt fynd!

Hittade en alldeles ny flaska vitt, Borgarello!

Kunde inte låta bli att ta en slurk och gott, riktigt, riktigt gott!

Och så fyllde jag på med ett säkert kort, gamla trogna kära Leyda, henne kan man lita på!

Skål då!


Karin! Den röda har jag inte smakat, spännande! Ha det. Så mysigt på jobbet! Själv ligger jag på en klippa och solar! /Monika

monikasmat | 2011-06-03 10:14:50

tack för vintipsen Monika :-)ska springa till systemet på lunchen inhandla , perfekt att kolla på systemets hemsida o se om de vinerna finns i hyllorna :-) såg att Borgarello fanns som rött vin också :-) Känns tungt att jobba idag när solen skiner , har varit i Roslagen-Grisslehamn i 2 dagar och njutit av havet och den vackra naturen.

Karin | 2011-06-03 08:59:05

Martina! Ja, eller när man inte kommer åt? /Monika

monikasmat | 2011-06-02 22:03:03

Mmmm, vad gott med vin, varför är man som allra sugen när man inte får...... ;-) Välkommen till västkusten förresten!

Martina | 2011-06-02 08:49:29

Biggan! Åh, din stackare! Men som du själv säger är jag övertygad om att du tillhör dem som kan ha kul utan sprit;)! TKB! Gjutet bordssällskap, vilken underbar replik! /Monika

monikasmat | 2011-06-02 08:39:48

Hahaaa...jag är minst dubbelt för mycket av allt;) Ser fram emot detta och bordet har jag icke sett än fra undersidan... Ha det fint .. my lady:)

TKB | 2011-06-01 22:40:25

TKB! DET ser jag fram emot! Jäsiken vad kul det skall bli! Hoppas du pallar med!...du vet; dubbelt upp i mitt tempo...... Kläm tebacks!!!!

Biggan | 2011-06-01 22:20:19

Biggan Du är "gjuten bordsskällskap" i fortsättningen...inte bara för den du är utan också nytta med nöje..jag få dubbelt upp av de goda vinerna;) Klemma Jämtedalsjäntan!

TKB | 2011-06-01 21:44:06

...jag blir så avundsjuk, så avundsjuk......... Nej men grejen är den, att jag inte kan dricka vin!!! Det ni!!!!! Jag har ett enzymfel som gör att jag inte kan bryta ner alkohol i kroppen!!!!! Men älskar att handla vin och bjuda på och "lukta på korken".... Och tro mig eller ej, jag brukar vara mest "packad" på alla fester /jag tack och lov trots "mit handikapp"/ blir bjuden på... Kan det bero på at jag är s-an så lättroad tro? Sköt om er sommar Kram till er alla

Biggan | 2011-06-01 21:30:57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *