5 gånger!

4 juni - 2011 | 8 kommentarer

Blev det badat idag!

Nu har temperaturen i havet stigit till hela 16° och på tal om temperatur så kan jag berätta att  hela Marstrand kokar på grund av  Sillens helg!

Själv ska jag ta de fyra flickorna till kyrkan och lyssna på Mikael Samuelsson som ska sjunga operaarior och därefter ska vi suga i oss Tenans kräftor på Grand!


...ja du Åse, nog tar vi för oss alltid! Hoppas vi piggar upp en och annan trots kaxigheterna.... Ibland kan jag känna att jag bara måste ...men i grunden är vi otrooooligt snälla, visst då.../tror du antydde nå´t i den stilen för ett tag sedan ;-) / Keep it on,snälla du!!!!!!!!! Jag älskar friska fläktar! Dit räknar jag dig ; saltade virvelvind!

Biggan | 2011-06-05 21:18:40

dig själv,... en urstark "Jämte", .. och en från födseln "saltad "Bohusjänta" ,.. herregud , vlken kombination . Inga blyga violer här inte !!! Bedagade är vi inte heller,... bara fyllda av livserfarenhet . Kaxig är jag däremot idag,.. i morgon vet man däremot aldrig var Haren har sin gång, Ha`de`!!!

Ja,.. men Biggan,.. tänk .. | 2011-06-05 18:10:16

....men hallojj, halloj Åse.......en Jämte mobbar sällan!!!!!! Den "arten" ler mellan varven en aning inombords och konstaterar;noterar vissa saker, som visar sig vara helt ovesentliga, med milt överseende.... sa "hon" blygsamt ur-Jämten...nemera bosatt vid det mindre saltade havet i Öster... Ha´re Kram från Kaxiga Biggan/ harkranken under skalet och blyg bedagad viol/

Biggan | 2011-06-05 16:59:37

Åse! Det ante mig;)! Och ja, jag vet, många ställen här på västkusten är ju förstörda! Det bästa med Marstrand är just det, att det inte är förstört! /Monika

monikasmat | 2011-06-05 08:45:11

... alla kommenterare,.. har ni inte förstått att de riktigt "salta tjejerna" kommer från Västkusten (med risk för att bli mobbad från "jämtarna" hävdar jag detta) ,hälsar jag i arla morgonstund , själv född i Lysekil med somrarna på kobbar och skär, simmandes bland maneter sjöstjärnor tång och krabbor . Bohuslän är helt "oslagbart" ( Tyvärr , numera alltför "invaderat" ) Fortsatt härlig dag önskar Åse

Men hallå där,,.. | 2011-06-05 05:04:51

Fredrik! Det blev faktiskt 16,5° till slut, fyra simtag dessutom! Härligt! Mrs G! Nu 16.5...;)! /monika

monikasmat | 2011-06-04 22:20:13

16? sa du 16? Inte klokt ju att doppa kroppen i så kallt vatten :) Underbart med konsert i kyrka och sen kräftor efter det, vilken kväll! Kram Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-06-04 20:52:43

Du är galen som badar i det kalla vattnet, även om jag kan förstå tjusningen med att bada kallt så skulle jag som badkruka aldrig hoppa i så kallt:) //Fredrik

Fredrik Schelin | 2011-06-04 19:22:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *