Hemåt!

6 juni - 2011 | 3 kommentarer

Konstigt, det känns som att jag åker hem när jag åker hit till Marstrand och nu när jag ska tillbaka till Stockholm åker jag hem igen!

Ha en fin Nationaldag!


Elin maria! Tack, tack! Och ja, du har så rätt, nu blir det "Den blomstertid" för hela slanten! Mrs G! Visst är det så! /Monika

monikasmat | 2011-06-07 09:07:46

Ja det är lite konstigt det där med "hem". Tidigare hade vi 3 olika hem som vi for mellan. Nu har vi reducerat till 2. Ett gammal och ett nytt. Jag tror att hem kan vara lite varstans bara man har kärleken med sig och det kan man ju ha allt som oftast inte minst inombords. Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-06-06 21:44:12

VÄLKOMMEN HEM EFTER DEN HÄRLIGA VÄSTKUSTEN ! HOPPAS ALLT ÄR VÄL & ALL INSPIRATION ÖNSKAS INFÖR DEN AVSLUTNINGSVECKA FÖR BARNEN, SOM DU SÄKERT FÅR KASTA DIG IN I ? ALLT VACKERT TILL DIG, SÅSOM ARMBANDET, VARS PÅSE T.OM VAR EN FRÖJD FÖR MITT ÖGA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-06-06 21:06:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *