Plötsligt vänder det!

8 juni - 2011 | 7 kommentarer

Ja, inte klokt! Plötsligt ringer telefonen och grannpojken har Nelly i famnen!

Det räckte tydligen att jag lättade mitt hjärta hos er!

William och jag kutar ner till vattnet, jag i träskor och han lite smidigare, men vilken syn vi måste ha varit!

Gissa om Nelly var hungrig….

Och trött….

Tänk att man kan bli så lycklig!


Mrs G, Helene, Bigge, Millan! Ja, underbart skönt! Åse! Nelly har sin frihet vilket är det bästa jag kan ge henne men självklart lockar 1 meter höga blommor på ängen, fågelkvitter och allt som naturen bjuder på just nu otroligt mycket! När jag gick och letade efter Nelly tänkte jag faktiskt att : om jag vore katt skulle jag aldrig vilja lämna blomsterängen nedanför mitt hus, så vacker, så rolig och så underbar! TKB! Jag är rädd för att du har alldeles rätt! /Monika

monikasmat | 2011-06-08 21:26:04

Strålande nyheter att katten Nelly is back! Kan inte riktigt förstå hur oroliga Ni måste ha varit ;-) Kram

Millan | 2011-06-08 20:26:44

Härligt!!

Bigge | 2011-06-08 19:28:55

Monika Det vad gott och läsa:) och Nelly har det supert med son frihet att kunna röra sig fritt, utforska naturen och bli väl omhändertagen! Detta var nog inte den sista "långtids utflykten" den unga damen gjorde;)

TKB | 2011-06-08 18:16:53

vidare på kattförsvinnanden. Om jag har en "raskatt",.(beroende av kostnad, likamed "innekatt" ),.. då försvinner försvinnandet av försvunna katter,.. (de hålls inne),.. vilket föranleder mig att förundras över att s.k.. "bondkatter" felaktigt kallas ha 9 liv. För mig är "kattägare", med s.k. "utekatter" litet speciellt "egotrippade" i sin "djurhållning" . Detta inte menat som negativ kritik till Nellys "familj" , bara att gratulera att hon är tillbaka Åse

Ursäkta,.. om jag "spinner" .. | 2011-06-08 17:35:31

Åh, vad härligt att läsa! Kram Heléne

Heléne Persson | 2011-06-08 17:32:31

Aww, Monika det kände jag nästan på mig. Så glad jag blir. Hemskt när ens finaste vänner kommer på villovägar. Kram Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-06-08 16:24:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *