Ladies med krut i!

13 juni - 2011 | 6 kommentarer

Ja det kan man lugnt säga om damerna som åt lunch hemma hos mig idag!

Eleanor Coppola (Ja, hon är gift med Francis!) och hennes ”assistent” Robbie (som dessutom är konceptutvecklare och en rätt känd konstnär over there) i mitt kök

Extra kul känns det också att hon gav sig av med det tyngsta föremålet i min trädgård under armen, ett fågelbad!!! som ska vara med på hennes utställning som öppnar på fredag på Fotografiska museet!

Och det här är vad vi mumsade i oss!

Gott!


Elin Maria! Du kan själv! Det är jag alldeles säker på, du har ju "ögat" och det är en bra början! /monika

monikasmat | 2011-06-13 19:25:07

MONIKA, JAG SÄGER BARA : JAG GILLAR DINA UPPLÄGGNINGAR. DET ÄR SÅ VACKERT ATT SE PÅ. JAG BLIR HUNGRIG & VILL OCKSÅ GÖRA SÅ DÄR LOCKANDE. JAG HAR SAGT DET TIDIGARE : ALLA FATEN, TALLRIKARNA, JA BARA EN SÅ´N SAK. DET BLIR TILLRÄCKLIGT LYST FÖR MIG. TACK !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-06-13 16:48:18

Biggan! Ja, hon var underbar! Och japp, Thommy missade henne men har en chans till på fredag då vi ska gå på vernisaget och äta middag efteråt! Och du är för rolig:)! /Monika

monikasmat | 2011-06-13 16:41:24

Oj, oj, oj Monika!!!!! Tänk att få ha E.Coppola - en sådan dignitet!!!- på besök hemma hos sig! Jag gläds med dig och är en aning avis... Missade Thommy henne tro? Vilken kvinna och vilket liv och vilken eldsjäl! Maten såg otroligt god och läcker ut! HEDERS, som drängen sa till pigan på morgonkvisten/kunde inte låta bli att som vanligt ta udden ur min" högtidlighet"....

Biggan | 2011-06-13 16:10:50

Maud! Ett fågelbad! Väldigt vackert....Och jisses så gott det låter med de där räkorna! Och här skiner solen me det fläktar rejält! /Monika

monikasmat | 2011-06-13 15:28:35

Så spännande! Undrar vilket föremål som är tyngst i din trädgård? Räkmackan ser god ut. Ja det blev champagne även här i lördags. Vi grillade bl.a räkor som vi marinerat i sambal oelek, olja och citron. Mums! Sedan jordgubbar till den goda drycken. Vilken underbar dag och kväll. I dag regnar det.. /Maud

Maud | 2011-06-13 15:25:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *