Om ni får en möjlighet…

18 juni - 2011 | 3 kommentarer

…ska ni bege er till Fotografiska museet och ta del av Eleanor Coppolas utställning ”Circle of memory”. Det är en känslosam, stämningsfull och också lite hoppfull minnesutställning kring när hennes son omkom i en båtolycka.

Tänk er bara att gå in här!

Någon kanske vänder om, alla kan inte men de flesta fortsätter!

Och lite kul!

Här står mina fågelbad! De har ju aldrig haft en bättre funktion!

Efter vernissaget bjöds det på en trevlig middag i Fotografiskas fantastiska lokaler. Men allra vackrast var nog bordsdekorationen!

Lite kul var det att vi fick smaka på några av Familjen Coppolas viner. Till fördrinken serverades en riktigt god, mousserande Blanc de Blanc, Sofia (efter regisserande dottern).

Därefter blev det en Riesling, också med namnet Sofia samt en riktigt god Pinot Noir med namnet ”Director´s Cut” som såklart syftar på Francis själv!

Och ett litet serveringstips till Midsommar!

Personalen hade lagt bitar av sparris, bönor, späd sallad runt kanten på alla tallrikar, det såg ut som blomsterkransar!


,,,, Det är jag helt övertygad om,.....- bakom varje framgångsrik "man" står en ,..som vi,.. vid detta laget vet ,... en framgångsrik ?? ( female) ,... je' man ) !!!

Åse | 2011-06-18 15:32:44

Åse! Jag vet ju hur det känns.....;)! Och du ska veta att Francis var helt okänd när de gifte sig så hon har säkerligen betytt otroligt mycket på vägan... /Monika

monikasmat | 2011-06-18 15:08:05

som ,.. för en ("oinitierad),.. som jag ,....som en "personlig", triump,... att i familjen,..(Coppola),... ges utrymme för denna fantastiska kvinna och helt utesluta mannen ,... ( som i detta fallet inte alls berörs) Min eloge till dig Monika ,.. hälsar Åse

På något sätt,... känns det ,... | 2011-06-18 14:22:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *