Perfekt lunch!

21 juni - 2011 | 3 kommentarer

Om ni är i farten och knappt har tid att laga lunch men är vrålhungriga (som jag var idag efter alla goda middagar!), ja då ska ni slänga ihop vad jag just gjorde!

En laxomelette!

Strimla och fräs en bit färsk laxfile i smör i två minuter. Vispa ihop äggen med lite vatten, ett par matskedar. krydda och häll över laxstrimlorna i pannan. lyft lite här och var med en gaffel. Efter två minuter är den klar! Servera med lite sallad! Mums!


Millan! Det fina med omelette är att allt funkar! Och du valde ju delikatesserna! Karin! Åh, tack! Det värmer ska du veta! Och om du gör små pajer råder kortare tid och möjligen ett par grader högre värme! (Som skillnaden mellan bullar och längder;) Lycka till! /Monika

monikasmat | 2011-06-21 20:54:51

Åh, vad du var bra när du lagade midsommarmaten i tv. Du är alltid superinspirerande, jag har bara inte tittat på tv på länge så jag blev så glad av programmet. Synd att Tilde ska avbryta sina gäster och tjata om sitt hela tiden. Jag ska laga dina västerbottenpajer i muffinsformar till midsommar och har en fråga, ska man ha dem i ugnen samma tid som en stor paj? Vad härligt det lät med ert kalas, lyllos dina vänner.

Karin | 2011-06-21 19:18:39

Mums! Gillar verkligen omelette, måste testa och ha lite lax i nästa gång ;-)!!! Jag brukar ha italiensk salami, lök, basilika, kanske riva ner lite mozzarella :-) Ha det så gött! <3

Millan | 2011-06-21 19:15:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *