Det är de små sakerna…..

27 juni - 2011 | 2 kommentarer

….som gör det!

Titta bara här vad som uppdagade sig på morgonrundan i trädgården!

Årets första smultron!

Detta Kära vänner är inte bara smått!

Nej, nej, detta är en stor (och god!)  lön för all (underbar) möda jag lägger ner i  min trädgård, titta och njut!

Och nu ska jag unna mig det lyxigaste jag vet!

En näve av dessa guldklimpar i morgonfilen!


Forsell! Ja, det är verkligen sann lycka! Och Årets sill! jag är ju så priviligierad att jag fick några burkar hem eftersom jag var med i juryn som utsåg den....men den bör finnas i de butiker som säljer Klädesholmens produkter. Leta upp den, det är den värd! /Monika

monikasmat | 2011-06-27 09:26:21

Måndag morgon, och jag har precis "läst ikapp" bloggen, sen före midsommar. Konstaterar två saker: 1) Lyckliga, lyckliga du, som kan plocka smultron!! Det måste vara det godaste som finns! Själva får vi nöja oss med smultronplantor på balkongen. Inte fel det heller, men det dröjer bara så länge, innan dom är färdiga & plockbara.... 2) Hur/var har du lyckats hitta Årets Sill!?? Jag (och maken) har - efter att ha läst dej skriva om den i samband med testen - tillbringat hela veckan före midsommar med att springa från affär till affär för att hitta den. Utan att lyckas, ska tilläggas.... Annars är allt väl; Ha en bra dag i det härliga sommarvädret!!

Forsell | 2011-06-27 09:22:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *