Jag tror jag ska börja spela golf!

11 juli - 2011 | 8 kommentarer

Om det betyder att man på omvägar kan få med sig ett fång svamp hem!

Som blir till en underbar toast!

…kompletterat med några havskräftor!

Och det uppskattades!

Det är skönt att vara ”hemma” också!

Och ta ett kvällsdopp..

Och nu blir det varm choklad på balkongen till solnedången!

Vad mer finns att önska?


[...] minuter. Imorgon blir det flyttfrukost med smultronyohurt. Lycka!!! Några kantareller, som Monika Ahlberg hittade, såg jag dock inte [...]

Gick in i bästa smultrongömman | Gott och kort | 2011-07-13 20:36:21

Haha,,Caddie så klart - brådis som vanligt! Tålamod?..du behöver ju bara hitta svamparna...det är jag som skall ha tålamod att hitta bollarna;) Ha en fin dag!

TKB | 2011-07-13 11:38:40

Maud! Åh, björn! Det låter ju spännande....det behöver vi inte oroa oss för här! Gunilla! Grattis till fynden:)! TKB! Gaddie? Tror du menar Caddie.....och jag är inte så säker, har väldigt dåligt tålamod! /Monika

monikasmat | 2011-07-13 10:09:05

Monika Du kan ju bli min gaddie...då kan du fånga kantareller och medan jag söker bollar i skogarna - billigare för dig och roligare för mig?..;)

TKB | 2011-07-12 21:17:12

Hej ! Gud så gott med kantareller, har själv plockat en del som ätits på mackor, underbart gott !! Idag gjorde jag ett fynd ! Köpte din bok " Adas kokbok " på loppis i Alingsås för 20 kr. Bra va? / Gunilla

Gunilla | 2011-07-12 21:08:23

Underbara kantareller! Så gott med smörstekta på bröd till en toast. Ja börja med golf! Det är väldigt bra och roligt, ja ibland är det ju jobbigt också när inte bollen vill dit man (jag) vill. Här hos oss vågar man inte gå ut i skogen längre. Vi har haft björnar inpå knuten men en av dem simmade ut till en av öarna utanför och polisen utförde skyddsjakt när en stugägare öppnade dörren och den stod där några meter ifrån bara. Får väl köpa svamp... Marstrand är fint i skymningen. Må så gott! /Maud

Maud | 2011-07-12 10:36:44

L8! Du har rätt! Det var inte golfen utan svampen jag ville åt såklart! Och välkommen hit! /monika

monikasmat | 2011-07-11 23:15:00

Hmm, om det är för kantarellernas skull så kan du hoppa över golfen. Jag har kommit hem med svamp EN gång från en golfrunda, och då var det när jag mötte en banarbetare som hittat svamp och som såg mina ögon och hörde mitt trånande "Åhhhh", när jag fick syn på svampen. Så jag fick den av honom:) Inte ens maken (som du ju känner:) ) som både är duktig golfspelare och har bra svampögon kommer hem med kantareller efter sina golfrundor. Så nu vet du hur det är! Ha det gott på Marstrand. Vi kanske ses. Om det nu blir så att jag hälsar på Chefen. Som förresten bor i Marstrands finaste hus! (Tycker jag:) )

L8 | 2011-07-11 23:05:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *