Mot Stockholm!

15 juli - 2011 | 2 kommentarer

Ja nu bär det hemåt men bara för en snabb visit, är strax tillbaka på Marstrand!

Och på något vis,

känns det så otroligt skönt,

att ha badat i det salta havet imorse!


Åse! Åh, jag njuter av allt! Än det ena och än det andra! Härliga salta bad, härligt salt umgänge och ja, härlig salt mat på Marstrand! Nu njuter jag av ensamhet efter en grov men också härlig dag i trädgården! Ett spa!! med fotbad, ansiktsmask och typ 2 liter smultron (egen skörd!) framför Tvn och den spännande fotbollsmatchen som vi bara måste vinna! Härlig/salt;) fortsatt sommar! /Monika

monikasmat | 2011-07-16 19:05:35

och annat på västkusten dra'r,..( Stockholm,.. till trots),.. det förstår jag. Skynda dig att på Djurgår'n "klippa" ,.. returnera sedan till härliga Bohuslän,.. stanna så länge du kan,... (medicin för själen) Fortsatt härlig västkustvistelse önskar Åse

Att saltstänk, .. blåst,.. | 2011-07-16 14:27:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *