Jag kom alldeles av mig…

23 juli - 2011 | 6 kommentarer

…med allt på grund av det fruktansvärda som hänt i Norge!

Fy! Och Ve! Man tror inte det är sant!


Maud! Vi är nog många som är dåliga på att ta vara på stunden och livet.... Kram /Monika

monikasmat | 2011-07-24 13:13:04

Ja det är fruktansvärt!! Man (jag) tänker på att man ska ta vara på livet och stunden just NU, är lite dålig på det. Känner verkligen med de anhöriga och de drabbade. /Maud

Maud | 2011-07-24 12:08:37

Millan! Ja, livet går ju trots allt vidare och jag joggade just förbi de allra vackraste näckrosorna, märkligt, mäktigt och sorgset på något vis... /Monika

monikasmat | 2011-07-24 11:46:10

Hej! Ja, visst är man lite ändå av en chock att ngt så tragiskt och hemskt kan inträffa!Man blir bara gråtfärdig! Nåväl idag besök av mamma o far, då blir det antipasto och breasola (att det är så gott m ruccola o parmesan olivolja o lite flingsalt till!!), fiskspett, sedan hemmagjord tiramisu....;-) Alltså fånga dagen med sina kära, ha en fin dag själv fina Monika <3

Millan | 2011-07-24 11:19:29

Ja Åse! Att tala och skriva om det är viktigt! Det märker jag inte minst på mina egna barn! Så många svåra frågor som jag inte kan ge dem ett svar på, svårt för en mor...Men vi måste ju ändå, trots allt, tro att världen är god och en bra plats att vara på! /Monika

monikasmat | 2011-07-24 09:45:33

... Vi har ju upplevt det tidigare,.. när sjuka hjärnor tappar sina spärrar... Så många människor därav mestadels ungdomar som kallblodigt mejas ned av en galning måste ju dessutom ge trauma och ångest för de överlevande med dess närmaste,.. för resten av livet . , Det är en svår ekvation att fortsätta tänka positivt men det måste vi. Att det förhåller sig så vet vi ju,.. att jag ändå skriver är nog ett behov för min egen bearbetning. Allt gott inför framtiden önskar Åse

Åse | 2011-07-24 06:42:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *