Det värsta med att vara ledig…

29 juli - 2011 | 6 kommentarer

….är att det blir så jobbigt att komma hem!

Starta om liksom!

Jag är dödstrött efter denna dag!

Jag fick visserligen en rivstart som hette duga! William skulle skjutsas till Arlanda klockan fyra imorse…..

Väl hemma drack jag kaffe, började tvätta, pyssla….sedan vaknade jag plötsligt ( i klänning och allt ) vet inte ens när jag somnade…och till regn!

Det första jag tänker är: Shit nu kan jag inte klippa gräset!

Men regnet försvann, jag klippte gräs och här har varit en riktig västkustdag i form av väder! Varm!!! och blåsig! (Bra torkväder för tvätten;)!)

Åkte och handlade mat och nu står rostbiffen i ugnen!

Och det blir Mammas goda sås därtill!


:-)! Rim och rim......lite skoj bara hi hi! Känner Mig glad som tar min löprunda lite oftare nuförtiden, kan det vara Du som "sporrar" oss damer på denna blogg!!? En vacker dag kanske även jag kan äta 2 glassar ;-)! Kram!

Millan | 2011-07-31 21:19:54

Millan! Vilket rim;)! Ha en skön ledighet! /Monika

monikasmat | 2011-07-31 13:09:02

God förmiddá Monika! Att DU ät TRÖTT är sällan man läser Du är en kvinna som EJ ligger på soffan och "jäser" (slappar) Att gå upp klockan 4 med tuppen måste vara att se med luppen Lite kaffe det gjorde susen nu har Du städat bort alla lusen ;-)....på kontoret (skämt!) Lova ta en dag i taget och lè Drick gärna ett glas Rosé....hi hi Kram Millan som är ledig 1 vecka till.....jippi jippi!

Millan | 2011-07-31 10:17:55

Jasså...teknik kunde du också..så klart;)

TKB | 2011-07-30 21:49:26

TKB! Inte idag inte! Har ägnat heeeela dagen åt att röja upp på mitt kontor och installerat en ny slrivare och ta mig sjuttsingen, nu funkar den:)! /Monika

monikasmat | 2011-07-30 16:31:25

Herre jösses...du är en superkvinna med turbofart! Hoppas att det finns också lite tid för vila och champagne i denna vackra sommarväder!

TKB | 2011-07-30 14:47:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *