Nu ska vi leka!

31 juli - 2011 | 4 kommentarer

sa Bea!

Kull eller vad som helst! (Tyckte visserligen att jag ”lekt” hela dan!)

Det slutade med badminton i extra stor stil!

Stor ”boll” och stort racket! Passar mig perfekt!

Eftersom jag vann hela tiden fick jag bli utbytt och gå och plocka blommor och smultron…

Mitt i alltihop ringer Rakel från Gotland och frågar vad vi ska äta till middag…

Och det gör nästan ont i mig när jag säger Kyckling ris och Curry för det är hennes absoluta älsklingsrätt!

Kolla bara här när hon lagade det själv i Förkväll!

Gott var det och receptet finns här.

Och därefter föll vi för frestelsen, snickersglassar!

Jag är glad att vi bara var tre i familjen som var hemma! För jag behövde två glassar själv!


Så klart;) och "vinnarbuketten" var ju vacker...den med!

TKB | 2011-08-01 19:24:40

TKB! Ha, ha,,,dvs jag:)! Maud! Ja, naggande god! Och så synd att det blåste men det lär ju som en lyckad dag trots allt! /Monika

monikasmat | 2011-08-01 12:36:21

Jag förstår det där med snickersglassen! Den är bara alltför god och lite liten. Helgens syskonträff gick fantastiskt bra och alla var nöjda med våra olika utflykter samt mat och dryck. Tyvärr blåste det kuling på lördagsmorgonen så vi fick ställa in vår resa till ön Eggegrund. Backup var Fängelsemuséet i Gävle samt picknick i syskonens barndomsbygd. Uppskattat det också! Nu pustar jag ut idag och njuter av friden. I morgon bär det av på några rekreationsdagar på golfbanor i Stockholmstrakten. Må så gott! /Maud

Maud | 2011-08-01 10:58:50

Vinnaren skall alltid belönas;)

TKB | 2011-08-01 08:40:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *