Prideparad!

6 augusti - 2011 | 5 kommentarer

Tog mig på något sätt in till stan med flickorna och plötsligt befann vi oss mitt i Prideparaden!

Och vi var inte de enda vill jag lova! Det tycktes som att hela stan var där!

Och det är väl så att när en festlighet med rötter i såväl politik som kultur går av stapeln, dessutom menad att med hjälp av glädje och upplevelser sprida kunskap, ja, då ställer vi upp!

Och det gjorde folk idag, vi med!

Vi hade jättekul ända tills, förlåt uttrycket, en klantskalle på ett ekipage kastade ut en slemmig ”geggamoja” som skulle likna ja, ni förstår säkert vad, över oss i publiken! Varför???

Beata fick i ögat, blev ledsen, det kliade. Rakel (som är allergisk) blev orolig över vad det var i, om hon nu skulle få eksem och själv blev jag sur för jag fick på hela mig!

Så onödigt och så mycket glädje han/hon/den (spelar ju ingen roll!) förstörde i en enda sekund! Fy! Fy! Fy! för dig som gjorde det!

Här på detta ekipage finns syndaren!

Men det fanns humor och glädje också! Här är Thommys kollegor på Stadsteatern!

Och den här var ju härlig och mer rakt på sak!

Nu blir det fiskgryta!


Elin Maria och TKB! Vi klarade oss bra såklart! Det var mer en besvikelse över att precis som du säger TKB att några få kan förstöra en festlighet som ändå står för både kärlek, humor, förståelse och kunskap! /monika

monikasmat | 2011-08-07 12:24:54

Monika Så tråkigt att en (eller fåtal) kan förstöra så mycket glädje och god stämning! Tyvärr är det ofta just dessa som också märks och syns - hoppas verkligen att feedback når "den skyldige" och att det blir slut på dessa meningslösa handlingar! Annars tycker jag att det har varit kroligt med denna festival som visar glädje, humor och kärleksfullhet. Hoppas att allt gick bra för er efteråt?

TKB | 2011-08-07 12:03:23

JA, DET VERKAR SOM OM VI INTE FÖRLORADE NÅ´T GENOM ATT SKIPPA PRIDEN. VI SÅG FOLKHOPEN LÄNGS GATORNA GENOM BUSSFÖNSTRET, NÄR VI I STÄLLET VAR PÅ BONDENS MARKNAD & NJÖT AV FÄRG, SMAK, FOLKLIV & SÅN´T SOM VI KUNDE KÖPA MED OSS HEM DÄRIFRÅN. VI HAMNADE PÅ ETT FIK, SOM SÅLDE MATIGA MACKOR, VILKET VAR PERFEKT FÖR OSS. VAR GLADA ÖVER RYGGAN, SOM BLEV VÄLFYLLD SAMT, ATT VI FÅTT SITTPLATSER HEMÅT OCKSÅ & KUNDE TITTA " PÅ DISTANS " DET RÄCKTE. VÅRT BLEV DYRARE FÖRSTÅS, MEN JUST IDAG VAR DET HELT OK. STACKARS ER TJEJER, SOM BLEV UTSATTA SÅ DÄR. USCH !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-08-06 22:32:31

Maud! Ja, onödigt! Och det låter härligt med dina gambas! Vi åt en god fiskgryta! Och ja! Mitt tak är perfekt! /Monika

monikasmat | 2011-08-06 21:02:07

Vad tråkigt med geggamojan! Verkligen "dålig stil"! Förstår att ni blev oroliga och ledsna. Vi ska grilla gambas marinerade i sambal oelek och olivolja. Älskar det just nu! Bara sallad och ett gott bröd till och Basilikasås förstås. Fiffigt tak! Ha en skön lördagkväll. /Maud

Maud | 2011-08-06 19:39:03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *