Härligt sällskap bland kräftfaten!

10 augusti - 2011 | 5 kommentarer

Ja det blev precis som jag trodde! Härliga medsmakare bland kräftfaten för Svenska Dagbladets kräfttest!

Jag tror faktiskt att jag idag fick glädjen att sitta och suga, bita och sörpla i kräftorna tillsammans med två av Sveriges snällaste, charmigaste och duktigaste manliga kockar! Fredrik Eriksson och Danyel Couet.

Och så var det ju naturligtvis även jättekul att äntligen få träffa Liselotte Forslin, vi har aldrig setts förut hur märkligt det än kan låta!

Jag måste erkänna att jag saknade Dieter Berner, (femfaldig mästare i Ostronöppning och  under många, många år verksam hos Lisa) som under tidigare år lärt mig nya saker jag inte visste om en kräfta en sådan här dag! Det Dieter inte vet om en kräfta är inte värt att veta!

Hmmmm…undrar vad Dieter sagt?

Och resultatet?

Ja, det kommer på fredag….


Åh, kräftor är så gott!

Matskafferiet | 2011-08-11 21:59:06

Tkb! Man öppnar snabbt och snyggt! Mrs G! Jag håller absolut med! /Monika

monikasmat | 2011-08-11 17:31:17

Mmmm vad gott! Ska ha kräftskiva nästa helg, och funderar på något gott bröd att baka till.....satt och bläddrade i din " Rosendals"-bok och hittade "örtbröd" med persilja och basilika i-tror du det kan passa?

malin | 2011-08-11 17:29:55

Åh kräftor som är så gott! Måste dock erkäna att jag gillar havskräftona bäst, lite renare i sin smak tycker jag. Kram Mrs G

mrs G Http://ifalldayswereholidays.wordpress.com | 2011-08-11 17:09:12

Vad gott - nu blev jag kräfta och skaldjurssugen..men VM i ostronöppning - hur går det till? Antal/tid eller snyggaste öppning?

TKB | 2011-08-11 16:28:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *