Det fanns ett spjäll kvar…

20 augusti - 2011 | 7 kommentarer

Och det tog jag nu, rakt av! Som ett litet tilltugg…

Smakade underbart! Även kallt och dagen efter!


Bigge! Visst är det så att många rätter (kanske de flesta?) smakar både mer och bättre dagen efter. Och jag håller med, vi behöver bli bra mycket bättre på att ta hand om våra rester, vi slänger på tok för mycket mat! /Monika

monikasmat | 2011-08-21 14:02:02

God mat man själv gjort (efter dina recept) smakar alltid gott även som rest. Ja, nästan ännu godare för då krävs ingen lång kökstid. Mina matlådor till jobbet brukar många avundas. Såg ett engelskt matprogram som handlade om lunchpaket, bra sådana och inte bara chips och plastade trekantiga mackor. Tänkte då att det han man absolut behövt här också. HUR ta hand om rester (som mina unga kollegor alltid kastar) eller HUR göra bra matlådor att värma eller äta kalla. Vad tror du Monika?

Bigge | 2011-08-21 12:20:49

Maud! Hoppas det ska smaka! Och ja, jisses dessa sensommarförkylningar! Själv har jag gått med en ond hals i snart tre veckor.... /Monika

monikasmat | 2011-08-21 11:24:01

Verkar jättegott! Härligt med ett vin som passar riktigt bra till. Har skrivit ut ett ex till mannen, grillmästaren, som älskar revbensspjäll. Hoppas få äta detta nästa helg. Här åts det också revben igår fastän tunna. Det smakade bra det med. Annars gör jag mest smoothies och fruktdrinkar nu. Har köpt en riktigt bra mixer och försöker nu motverka höstförkylningar med massor av mixad frukt. I dag skiner solen så härligt igen efter gårdagens regn som fullkomligt vräkte ner hela dagen. Ha en fin dag! /Maud

Maud | 2011-08-21 11:05:44

Åse! Jag fick något till;)! Gunilla! Åh,,,,mums! Nu blev jag avundsjuk! /Monika

monikasmat | 2011-08-20 23:11:54

Gratinerade havskräftor och kantarell paj är inte fel heller ! Trevlig helg ! // Gunilla

gunilla | 2011-08-20 20:33:11

Gratulerar!!!,... När "dagen efter" för många innebär en ( Treo on the rocks),.. kör du "spareribs". Det känns "tryggt" för framtida mat och dryckesrecept i denna din blogg . Väl mött en annan dag !!

Åse | 2011-08-20 19:38:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *