Jag glömde handla mat!!!

3 september - 2011 | 3 kommentarer

Inte klokt!

Men Gud ske lov för att jag någon gång hystat ner 1 kg djupfrysta kycklingben i min matkorg för nu fanns de där i min frys!

Och som tur var…zucchini, lök, morötter, paprika, smör och en skvätt vin i kylen!

Det här ska nog bli gott!


Biggan! Då får du nu ett nytt tips att variera med! Bigge! Jodå! Jag måste säga att kycklingbenen blev saftiga och fina (fast jag vet vad du menar!) Tror att människor i allmänhet översteker kycklingen och då blir den ju ännu torrare! Ja, jag vet att kyckling ska vara genomstekt! Men det finns ingenting som blir så torrt som just kyckling när den gått för länge i pannan eller ugnen så chansa en gång och ta den lite, lite tidigare! /Monika

monikasmat | 2011-09-04 16:53:37

Så "modiga" ni är. Köper aldrig mer fryst kyckling. När jag en gång gjorde tyckte jag de mest bestod av vatten och blev tillagade väldigt torra. Finns det bra dito??

Bigge | 2011-09-04 15:55:39

Så gör jag också ganska ofta, snabbt och enkelt. Häromdagen penslade jag tinade kycklinglår med en blandning av olja, teriyakisås, en gnutta Fish sauce, flingsalt och svartpeppar. Och så in i en form i ugnen - jag lät råa potatislyftor åka med i grönsakerna också. Oj, vad gott det blev!

BIggan | 2011-09-04 15:28:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *