Ännu en underbar överraskning!

9 september - 2011 | 7 kommentarer

Kolla här vilka vackra saker som stod på min trapp när jag kom hem från morgonens motionsrunda med Birgitte!

Vackra tallrikar och skålar från Solimene och Lera Mera, tjoho!

De kommer väl till pass på Måndagens plåtning för Aftonbladet!


Elin Maria! Jodå det händer att jag får ett fat då och då men jag är en "shopaholic" vad det gäller vackra ting! Kan inte passera ett vackert fat, en vacker vas, en vacker kanna utan att den blir min! Maud! Låter mysigt med firandet och även vi åt Tacos igår! /Monika

monikasmat | 2011-09-10 14:19:55

Fint porslin! Nytt? Alltså ny design?! I går var det "lördag" för mig med både äppelpaj och kladdkaka. Familjemiddag/födelsedagskalas som vi inte får till tillräckligt ofta numera firades såklart med rejält med sött till kaffet. Fredagstacos före, gott det med. Härliga viner du fick, den som väntar på något gott sägs det ju....Jag vill också ha leverans av olika slags presenter till dörren! Låter mysigt och spännande. Skön lördag. /Maud

Maud | 2011-09-10 10:02:14

HA HA MONIKA !NU FÖRSTÅR JAG HUR DU KAN HA SÅ MÅNGA URTJUSIGA TALLRIKAR..........DU FÅR DEM !!! Å VAD SKA VÄL INTE LIGGA PÅ DEM SINOM TID ? KLART JAG BLIR SUKTAD. ERKÄNNES. MEN JAG HAR JUST KOMMIT FRÅN PALMA, DÄR JAG SETT 2012 :S SOMMARMODE " KOMMA PÅ BILD. " SMAKLIGA MATRÄTTER, HÄRLIGA BLOMSTERARRANGEMANG, VACKRA VYER, SNYGGA SKOR, JA ALLT I DEN BÄSTA AV MIXAR. JAG GOTTAR MIG ÅT DET & DET RÄCKER EN BRA STUND. SKA KOLLA VAR DINA T. KAN KÖPAS ? TALA OM NÄR OCH VAR BILDERNA KOMMER SEDAN. DET KAN JAG ÄVEN GLÄDJA MIG ÅT. FRÅN + 31 * TILL +12 * VARMT " GICK " JAG I GÅR. GOD TURKOS HELG MED INSLAG AV BLÅTT..........

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-09-09 19:34:18

AnnSophie! Skaffa, skaffa, skaffa,,,:)! TKB! Ja nu höjs ju ribban! Snyggare mat helt enkelt;)! Karin! Åh, vet inte! Men ska kolla upp om man kan lägga en slags sökmotor i kanten! Men här har du pizzan! http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2009/01/22/sugen-pa-pizza/ Trevlig kväll och lycka till! /Monika

monikasmat | 2011-09-09 18:01:00

Hej! Jag undrar om det finns något sätt att söka på dina gamla recept förutom arkiv och etiketter. Jag brukar ofta laga dina recept i bloggen men sen när jag vill laga igen har jag ofta glömt titel och datum, då är det jobbigt att ex söka igenom alla fiskrecept. Idag ville jag laga din pizza som jag gjort förut och lyckades googla det, tror det är det receptet iallafall. Tack för allt gottigt du delar med dig av, mvh Karin

Karin | 2011-09-09 17:10:17

Snyggt! och nu ser man ju fram emot vad det skall bli på tallrikarna;)

TKB | 2011-09-09 13:28:10

AVIS..riktigt avis.. Så himmelens fina!! Hm..skall jag nog försöka få tag i.. göra mig själv lite gladare.. Tänk att få dylig överaskning efter en skön prommis.. :-)

AnnSophie | 2011-09-09 12:13:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *