Ett möte utöver det vanliga!

16 september - 2011 | 3 kommentarer

Ja det hade jag igår!

Jag brukar ju alltid börja mina föredrag med att:

”Det här blir inte som ni tänkt er, det blir bättre!”

Men igår fick jag faktiskt börja med:

”Det här blev inte som jag tänkt mig, det blev bättre!”

Bara mötet med dessa fantastiska, duktiga, idéerika, kompetenta och starka kvinnor (och en man faktiskt!) som är med i chefssekreterarnas förening i Stockholm var en upplevelse! Jag hade mycket trevligt under middagen på Ekensdal med mina bordsdamer!

Dessutom var maten både vacker och god!

Efter middagen var det dags för mig och de var riktigt duktiga på att applådera!

(Och ni som varit med vet ju hur det här går till!)

Så tack Susanne och alla ni andra för en synnerligen trevlig kväll!

 


Elin maria! Åh, du hade trivts som fisken i vattnet bland dessa fantastiska damer och en herre! Och trevlig helg tillbaks! Kicki! Ha, ha! Jag fick lika mycket som alla andra fått tidigare och hoppas att du både grät och skrattade till mitt Vinterpogram! /Monika

monikasmat | 2011-09-16 19:12:06

Hoppas du tog "inte ett öre mindre än någon annan" och mer därtill! Hörde på ditt Vinter i P1 i går (bättre sent än aldrig) när jag var ute och sprang. Laddar ner Sommar och Vinter i P1 och hör medans jag joggar. I bland ser folk en motionist med tårar som rinner och i bland i fullt skratt.

Kicki | 2011-09-16 18:37:01

JO, MEN VISST MONIKA ! SÅ ÄR DET.....HÄRLIGA MÄNNISKOMÖTEN, SOM TILLFÖR NÅGOT ÄR DET TACKSAMT, ATT FÅ VARA MED OM. DU INTE BARA GER, UTAN FÅR OCKSÅ NÅGOT. JAG VET. TREVLIG HELG ÖNSKAS & TACK ATT VI FÅR TA DEL !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-09-16 17:10:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *