Det moderna uttrycket egentid!

30 september - 2011 | 4 kommentarer

Har nu fått ett ansikte!

Tur att ni inte ser mig just nu på hotellrummet!

Men jag ska ju upp tidigt……


Maud! Åh, nu förstod jag! Jag gick händelserna i förväg! Ha, ha...nejdå, jag syftade mest på min måltid i sängen på hotellrummet framför Tv´n! /Monika

monikasmat | 2011-10-02 21:22:02

Maud! Ja, då vet du ju vad jag talar om! Och nej ingen ansiktsmask tyvärr men dimman gjorde sitt och man blir alltid snyggare på västkusten;)! Elin maria! Det var underbart! Hav och salta vindar, hummer, havskräfta, musslor och goda fiskar i trevligt sällskap, vad mer finns att önska? /Monika

monikasmat | 2011-10-02 21:20:49

VÄLKOMMEN HEM MONIKA !....... MED " DITT LILLA FEJS & DU " ......... HOPPAS DET BLEV EN GOD BATTERIPÅFYLLNAD. NÄR VECKA 40 VÄNTAR OSS.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-10-02 09:34:22

Apropå egen tid så har jag just kommit hem från Malmö och en konferens som heter "Ute är inne". Superbra och vädret, ja det var +26 igår med utomhusaktiviteter och jag hade mina workshops vid Riberbergsstranden och hela Öresund låg vid mina fötter.. Koster är mysigt. Har bara varit på en av öarna. Har du gjort ansiktsmask eller? Skön lördagkväll. /Maud

Maud | 2011-10-01 20:32:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *