Nu doftar det!

4 oktober - 2011 | 4 kommentarer

Nejlika, ingefära och saffran i mitt kök!

Blandat med chili, vitlök och harissa förstås!

Salsasillen, harissakräftstjärtarna och den orientaliska skinkan sprider alla sin ljuvliga doft!

Nelly (katten) går omkring som ”katten kring en het gröt”!

Och Wolfgang är (tack och lov) sen som vanligt!


Elin Maria! Du kommer att bli nöjd över resultatet! Sanna mina ord, sällan har en arbetsdag varit så lång..... Tomtens dotter! At vänta är väl julens gissel och den här gånger väntar du inte förgäves! TKB! Ja, vinerna glömde vi alldeles bort! Så gärna! /Monika

monikasmat | 2011-10-04 23:07:59

Mmnn..nu får jag nog ge mig och fira jul ändå...och fick inspiration att börja klura på viner till! Spännande! När kommer detta publiceras? Och God Jul;)

TKB | 2011-10-04 21:53:05

Harissakräftor låter ju underbart. Orientalisk skinka med! Kanske inte något som jag tänker mig till det riktiga julbordet, men toppen att "leka lite" om man firar lille-jul en annan dag :-) Väntar med spänning på att receptet publiceras, men jag antar att det dröjer en månad eller två...?

Tomtens Dotter | 2011-10-04 20:49:46

JA, DET DÄR ÄR DOFTER, SOM SÄGER MIG NÅGOT.......HÄRLIGT ! VART LEDER DEM ? KANSKE TILL ETT UPPSLAG, DÄR VI MINST ANAR, NÄRA NOG ÖVER TID ? SPÄNNANDE. JAG SMAKAR PÅ " ORIENTALISK JUL" & VISST KLINGAR EN & ANNAN KLOCKA. DOFTERNA KÄNNS JU ÄNDA HIT.JAG SER BLOMMANDE LOTUS & HÄFTIGA DRAPERIER, VART BÄR DET HÄN ?

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-10-04 17:50:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *