Diska ALDRIG stektermometern i diskmaskinen!

4 november - 2011 | 4 kommentarer

Det visste ni antagligen redan men hur i Herrans namn kan det komma sig att jag måste köpa en ny stektermometer typ 1 gång i månaden?

Det är ju jag som lagar mat, diskar, städar, tvättar…ja, typ gör allt i detta hus! Så hur kan det komma sig?

Jo, förklaringen är sådan….jag lägger termometern åt sidan när jag röjer sedan kommer ”någon” förbi och vill hjälp till med ”det sista”!

Och då hamnar denna lilla manick ständigt i diskmaskinen…..

Resultatet!

Och jag som ville prova på något nytt sätt att steka min rostbiff idag!

Ett sätt som kräver en termometer!

Låg temperatur och länge i ugnen….

Och grannarna kan jag ju inte besvära just idag!

De flyttade 500 meter igår kväll och åt morgonfilen med en gaffel och frukostägget med en tandpetare!

Hur ska de hitta sin stektermometer???


MamaMia! Oj, sprängdes? Men beer butt chicken lät ju väldans gott:)! /Monika

monikasmat | 2011-11-06 16:36:14

Whoops... Been there, done that... Min köttermometer sprängdes i klotgrillen när jag gjorde en beer butt chicken, och det var ju såklart för att jag kört den i diskmaskinen... Suck. Tänk om det kunde finnas typ engångs-stektermometrar?

MamaMia | 2011-11-06 16:03:12

Elin Maria! Jag hittade den! Men utan angivelser! Får gissa mig fram! Trevlig helg! /Monika

monikasmat | 2011-11-04 19:02:35

KÖTTBULLAR MED STING & MINIBURGARE MED ELVIS. YES! DET KAN VA´NÅ´T ! ÅH, DESSA FINA TALLRIKAR SE´N....... VAR GLAD,ATT DU HITTAR IGEN DIN TERMOMETER. I MIN ÅLDER KANSKE MAN INTE ENS HITTAR ? MEN MAN HITTAR EN MASSA ANNAT, SOM INTE BORDE KOMMA FRAM.........& LIKA GLAD SOM SNOPEN BLIR JAG. HAPPY HALLOWEEN & ALLT DET ANDRA. EFTERTANKENS DAG I MORGON. LÅT LJUSEN / LYKTORNA / BRINNA EN STUND......VI SER KYRKANS LJUSTÄNDNING LIVE I MORGON. HA DET GOTT !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-11-04 18:36:08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *