Minglet kan börja!

7 november - 2011 | 2 kommentarer

Vilka fullkomligt oemotståndeligt vackra hängen/speglar jag sprang på idag på Indiska!

Egentligen har jag köpstopp på allt! (Har ju hela källaren full med rekvisita och hippieträdet utanför köksfönstret är fullt!)

Men dessa gick liksom inte att springa förbi!

Stort! Hjärta i ” gammaldags förstörd” spegel….av glas!

Och systerhängena:

Runda ”lagom förstörda speglar med blommotiv”!

Också av glas!

Ja, ni förstår ju själva!

Måste ha!

Som sagt…

Minglet kan börja!


Elin maria! Tack du fina!Och härligt att det glittriga ropar även på dig! /Monika

monikasmat | 2011-11-08 17:58:22

HUR SKULLE DU KUNNA STÅ EMOT ? JAG VET EXAKT HUR DET ÄR. JAG VAR OCKSÅ PÅ INDISKA FÖR NÅGRA DAGAR SEDAN. MED MIG HEM KOM DET SILVERGLITTRIGT, SOM JAG MÅR BRA AV, BL. A EN STJÄRNA, SOM ROPA´JUST TILL MIG . DEN VILLE STANNA I MIN KORG........... JAG SÄGER SOM DU : MINGLET KAN BÖRJA. SÅ FINT REPORTAGE FÖRRESTEN I " HÄRLIGA JUL ". TACK FÖR DET, DU STRÅLANDE STJÄRNA !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-11-08 08:08:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *