Det är ju tanken som räknas!

4 december - 2011 | 4 kommentarer

Tänk och gör det själv!

Ja, nu rycks vi med i julruschen!

Själv kan jag knappt bärga mig för ungarnas långa listor på ”måste ha” grejer!

Detta trots att jag klart och tydligt deklarerat att i år blir det en upplevelse i julklapp!

Jag får svårare och svårare att stå emot klapphysterin!

Plötsligt är vi bjudna på mingel både här och där….Klappar ska medtas!

Nu gör jag 20 burkar julsalt, 20 påsar ”U” och 20 burkar av min goda julsenap, punkt slut!

Det kan inte gå fel!

Jag känner en hel hög med människor som blir förtvivlade om de får en ny vas (även om den är vacker!) men jag känner faktiskt ingen som inte blivit överlycklig för min julsenap, en påse ”U” eller mitt julsalt!

Inga konstigheter, ni klarar att göra detta allihop!

Detta kära vänner är mitt bidrag till att tänka på en hållbarare jul!

Behöver vi verkligen allt vi skaffar oss? Då menar jag även allt vi skaffar andra….

Läs mer här!


Fint Charlotte! /Monika

monikasmat | 2011-12-06 12:07:19

Håller helt med! Jag ska på julfrukost på julaftonsmorgon och tänkte ta med ett gott bröd till både värdparet och till de andra gästerna att ta med hem. Och maken ska få i julklapp ett "myspaket". Det blir en finare sorts whisky, en bok (Zlatan) handgjorda praliner från liten, lokal tillverkare, likaså deras egna kaffeblandning. Kanske köper jag ett doftljus också en liten finare ask tändstickor. Charlotte

Charlotte | 2011-12-06 09:42:17

Maria! :)! /Monika

monikasmat | 2011-12-05 09:11:04

Du har så rätt... det är tanken som räknas... Och vem blir inte glad för ätbara, vackra klappar?! Gav själv bort både julsalt och senap förra året - men U´n sparade vi hemma :)

Maria | 2011-12-05 08:02:06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *