Grattis till Sara som vann min julkasse!

19 december - 2011 | 2 kommentarer

I en som vanligt extremt kontrollerad lottdragning bland er som kommenterat!

Jag mejlar dig!

Och nu är jag alldeles säker på att din jul kommer att bli riktigt, riktigt GOD!

Med min Julkasse kommer du att få till det där lilla extra!

Tusen, tusen tack till er andra som kämpat på i de tävlingar som varit på sistone! Nästa gång vinner ni!


Sara! Härligt! Och någon gång ska ju vara den första! God Jul! /Monika

monikasmat | 2011-12-20 10:38:26

Super supertack! Ja nu kommer min Jul bli supergod! Får se om jag förgyller julbordet hos mina föräldrar och barnens morföräldrar eller om vi kommer att förgylla svärföräldrarnas och barnens farföräldrar veckan efter, super kommer det att bli iaf! Och första gången jag vinner nåt sånt här, TACK!

Sara F | 2011-12-20 01:20:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *