Fest i juletid och frågvis chatt!

20 december - 2011 | 6 kommentarer

Tack för alla frågor om julmaten på chatten på DN.se!

Ni som missade det hela kan kika in här!

Den svåraste frågan att svara på var den hur man tillagar en vegetarisk julskinka???

Jag fick hjälp av  Filip med svaret:

Man kokar en kålrot och griljerar den enligt julskinkans regler….

Bra idé men jag skulle nog inte kalla den julskinka!

Och igår blev det festligt värre!

Gled iväg på julfest i min vitaste vinterklänning!

Och underhållningen hette duga!

Vilken pipa han har Mr Körberg!


Maud! Åh ha det så skönt och en riktigt God jul önskar jag dig! /Monika

monikasmat | 2011-12-21 11:21:31

Fin klänning och redan färdigklädd gran! Jag går bara omkring och njuter av min ledighet efter den mest hektiska och arbetssamma hösttermin i "mannaminne". Idag blir det städning och bakning. Ska bli härligt! Instämmer om Körberg. Hoppas du hade en trevlig kväll. /Maud

maud | 2011-12-21 10:32:25

Gunilla! Åh, inte lätt med en arm i paket mitt i julstöket! Så skönt att du får hjälp idag! Och duktig make! Ha en riktigt God Jul! /Monika

monikasmat | 2011-12-21 10:08:41

Låter underbart ! Idag börjar julen för mig för då kommer dottern hem på julledighet och då får jag hjälp i köket. Har ju en arm i paket ! Fast min man var duktig igår och gjorde leverpastej enl. eget önskemål. På fredag kväll kommer sedan den äldste sonen hem och då ska skinkan avsmakas enl. tradition ; God Jul till alla !

gunilla | 2011-12-21 09:25:16

Inga Månstrålar Elin Maria men en väldans massa annat! Och tack för komplimangen! /Monika

monikasmat | 2011-12-20 21:12:15

VACKER KLÄNNING, HÄRLIG TILLSTÄLLNING + TOMMY KÖRBERG. EJ MER ATT ÖNSKA....... SJÖNG HAN MÅNNE MÅNSTRÅLAR KLARA ?

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-12-20 14:06:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *