Goooood Juuuuul!

24 december - 2011 | 3 kommentarer

Önskar jag er allihop!

Och hoppas att alla era sillar, spjäll och konfekter ska smaka!

Ho, Ho, Ho….


OJ, JAG FICK SKRIVA OM.......... JULDAGSMORGON GLIMMAR i HOPP OM, ATT NI HADE DET BRA ALLT MEDAN JULEFRIDSLJUSEN LYSTE. VI FICK FÖRMÅNEN ATT VARA AKTIVT DELTAGANDE I GÅRDAGENS JULBÖN. VÅRT FÖRSLAG AV ÄMNE LÄSTES MED NAMNEN UPP HÖGT INFÖR FÖRSAMLINGEN, SOM UPPMANADES........ NU NJUTS SNART GRÖNKÅLSSOPPA & JAG HÖR IGEN ALLA DESSA VACKRA SÅNGER, SOM KLINGAR.........

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-12-25 14:01:36

Maud! Låter härligt och gott! /Monika

monikasmat | 2011-12-24 12:55:26

God Jul tillbaka till dig. Allt är klart och "dina revbensspjäll" blir det på Annandagen. Nu ska jag strax börja med julgröten som blir lunch tillsammans med skinkamackor hos oss idag. Det blir starten för julfirandet! I morgon öppnar jag min present till mig själv, den senaste boken av Kepler. Då är det avkoppling på hög nivå som gäller. Hoppas du får en skön och härlig Jul. Julkram/ Maud

maud | 2011-12-24 10:54:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *