Vilket äventyr!

27 december - 2011 | 3 kommentarer

Ja, inte hade jag en aaaning om satt vi skulle ta två färjor efter ankomsten till Krabi för att komma fram till vår slutdestination!

Inte heller att vi skulle ha en chaufför som verkade ha värre jetleg än oss med sitt ständiga jäspande och dessutom undrade jag om han kunde några trafikregler över huvudet taget!

Sedan skulle han tanka!!

Men det var ju kul för annars hade vi missat den här biltvätten!

Vid första poliskontrollen gav han sig ifrån ett märkligt ljud och slängde därefter på sig bältet och solglasögonen!

Vi kom fram välbehållna och lite tur var det också med färjeköerna!

Här fanns både godsaker och stolthet jag kunde fånga från bilrutan!

Kolla bara in den här kvinnan som inte har en aning om att jag smygfotar just när hon gjort iordning sin grill till ett fång fiskar!

Den här kvinnan upptäckte mig men blev så enastående glad!

Och jag ville kliva ur och sätta mig till bords!

Framme!

Och vårt hus är inte klart!

Men vad gjorde det när vi blev erbjudna en natt i Kungliga sviten som ersättning?

(Fast namnet motsvarar inte riktigt fantasin om hur en kunglig svit ser ut!)

Men handduksvikningen på sängarna var enastående!

Ett hjärta!

Nu drar vi in till byn med Tuk-tuk!


Elin Maria! Ingen Kung i sikte...ännu! Trots att jag fick sova i Kungasviten inatt;)! (Tror nog att det finns bättre Kungasviter)Och vi njuter av god mat, värme och salta bad! Erika! Åh, vilken underbar kommentar! Blev alldeles varm i hjärtat och tusen tack! Ska kolla på din blogg såklart! Tack ännu en gång! Monika

monikasmat | 2011-12-28 07:28:40

Hej! Du är min största idol bland alla matlagare och kockar i hela världen! Jag vet ingen som lagar mat som du eller är så cool som du! Och vacker! Jag har själv en blogg där jag skriver om mat jag lagar och kakor jag bakar. Din bok är min bibel! Om du vill titta in på min blogg så skulle jag bli så glad. www.erikasfunderingar.blogspot.com Kanske hinner du lämna en kommentar också - det skulle göra min dag! Många varma hälsningar, ett stort fan; Erika

Erika | 2011-12-28 01:36:20

SÅ SKÖNT, ATT NI NU ÄR FRAMME. JAAA, KUNGEN SKULLE JU ÅKA TILL THAILAND OCKSÅ, VEM VET ? KANSKE SYNS HAN ENDERA DAGEN DÄR MED SIN DONNA ?HOPPAS NI FÅR DET BRA. NJUT & MYS PÅ BARA. TACK FÖR I ÅR !(SER NI OCKSÅ MALIN, SÅ HÄLSA FRÅN MIG, TACK ! HAR INGEN ANING OM GEOGRAFIN / AVSTÅND DÄR, SORRY )

ELIN MARIA SUNDBERG | 2011-12-27 18:11:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *