Nedräkningen!

5 januari - 2012 | 2 kommentarer

Ja nu börjar resan gå mot sitt slut.

Redan imorgon är det dags att börja den långa färden hem!

Vi kommer att sakna all den goda maten, äventyren, baden och solen såklart!

Chicken satay har blivit en bland storfavoriterna med sin underbara jordnötssås!

Ni kan vara alldeles säkra på att den kommer i någon sorts variant i ”Monikas Matkasse” inom kort!


Maud! Ja, det har varit härligt! Nu går jag omkring som en zombie här hemma och försöker hålla mig vaken genom att packa upp, tvätta och röja! Kul att du gillade Stockholmshelgen och FY! så hemskt med datorn! Usch! Jag får rysningar i hela kroppen! Kram och lycka till! /Monika

monikasmat | 2012-01-07 12:57:28

Ni ser verkligen ut att ha haft en fantastisk semester. Kycklingspetten ser mums ut! Vår Stockholmsweekend med Skansen m.m. över Nyårshelgen var härlig. Vilket fyrverkeri! Återstår bara ett problem att lösa, min dator med alla arbetsområden och olika lektionsplaneringar och inte minst alla recept, de flesta från din blogg, har kraschat. Det är verkligen lätt att hålla sig för skratt nu. Välkommen hem! /Maud

Maud | 2012-01-06 16:34:04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *