Det verkar som att jag håller på med en fågelbok!

18 januari - 2012 | 2 kommentarer

Skickade just i väg ett de 40-tal kyckling- och kalkonrecept som jag bråkat med hela dagen till min redaktör!

Det är väl bara att konstatera:

Så mycket gott man kan göra av kyckling!


Elin maria! Åh, tack! Och ha, ha! Det var ju roligt, i flock! Särskilt med alla fågelrecept! Ibland har jag flyt och då kommer de faktiskt i flock! Men ibland får man liksom värka fram grejerna.... Och den här kommer att bli kanon! Stor, tjock och härlig! /Monika

monikasmat | 2012-01-19 12:30:27

DU ÄR DUKTIG ! ATT FÅ IHOP SÅ MÅNGA NYA RECEPT, MENAR JAG. KOMMER DE " I FLOCK " TILL DIG, ELLER FINNS DET NÅT SMÅLAPPSSYSTEM ? MIN BROR HAR EN BRA FRÅGA, SOM LYDER : VARIFRÅN TAR DU ALLT & NU STÄLLS DEN TILL DIG. JAG ANAR STORVERK & TÄNK, NÄR JAG FÅR SE DEM PÅ TALLRIK ELLER I SAMMANHANG. SNACKA OM ATT GOTTA SIG I FÖRVÄG. INTE ALLS SVÅRT. I DO LOOK FORWARD. SÅ TACK FÖR GODTANKAR DU GODKREATÖR !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-01-19 10:41:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *