Vinnaren till Monikas Matkasse!

27 januari - 2012 | 6 kommentarer

Då var det dags att meddela vem som vann min härliga matkasse!

Först vill jag tacka alla er som var med och tävlade! Ingen tävling blir ju kul utan tävlande….

Så, stort tack till er alla!

Som vanligt var det inte lätt att välja!

Se själva några härliga motiveringar:

16- årige Jesper som vill impa på och avlasta föräldrarna, vilken cool grabb!

Lotta som älskar mat men inte vardsagsmat! Här skulle jag verkligen kunna göra en insats!

Och Antonio som vill överraska sin älskande med en veckas mat, vilken kärlekshandling!

Och så alla ni gravida, hårt belastade ekonomiskt eller allmänt inspirationslösa, skulle vilja skicka kassar till er allihop. Önskar verkligen att jag kunde det för jag vet att ni skulle bli glada, hjälpta och mätta!

Till slut blev jag dock tvungen att välja mellan Lise:

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla. Hemma gör de narr av mig när jag frågar familjen vad vi ska äta nästa dag. Men ibland räcker inte fantasin till! Att få prova en matkasse är toppen, vi är 5 i familjen och därför har jag inte vågat beställa för jag är rädd att det inte räcker med 3 tonåringar. Men på vardagarna är vi sällan 5 som äter hemma samtidigt och det skulle vara härligt att få prova din matkasse – jag har botaniserat bland dina recept rätt länge nu och vi gillar dem skarpt. Kanske är bra med någon annan som plockar ihop inköpet när man lätt fastnar i de gamla hjulspåren.

och Paul:

Hej!

Jag är gärna med.

1. Jo visst går det att få levererat hem till mig.
2. Jag vill vinna för att jag just nu har lite brist på inspiration när det gäller matlagning, och om jag vann skulle jag i lugn och ro kunna göra en fin middag till barnen och frun.
3. Har nu gillat båda Facebook-sidorna med namn Paul M Holm.

Håller tummarna stenhårt!
Ha det fint

Stort Grattis Lise!

Jag valde dig till slut för jag tycker det låter som att din familj borde laga maten åt dig!  Och gör de inte det är du värd all ny inspiration du kan få!

Jag mejlar dig och berättar hur du ska få hem Monikas Matkasse.

Hoppas det ska smaka!

 


AnnSophie! Kul! Och hoppas du får många tävlande! /Monika

monikasmat | 2012-01-29 22:22:46

..och jag har min egna Monika Ahlberg inspirerade tävling på MIN blogg idag ♥ http://meusohana.wordpress.com/2012/01/29/uppskattning-och-utlottning/ ..så nu får väl du komma in och tävla hos mig 'skratt*

AnnSophie | 2012-01-29 15:49:45

TKB! :)! Elin maria! Åh, våren!!! Och God helg! Lise! Det är väl en utmärkt idé! Och lycka till med satayen! /Monika

monikasmat | 2012-01-28 13:14:05

Tack för vinsten och till grattis! Ser med spänning fram mot leveransen, vi ska se om alla 5 i familjen tar hand om varsin rätt...bra sätt att lära våra ungdomar laga mat. Nu ska jag prova din kyckling med jordnötssås! Så har vi säkert något gott att äta ikväll. Fortsatt trevlig helg!

Lise | 2012-01-28 12:57:56

GRATTIS TILL VINNARE ! KUL MED NÅ´T EXTRA VA ? MYS PÅ & HA DET GOTT. MONIKA DET ÄR LIKA SOM : UTAN GÄSTER INGA FESTER. ALLT ÄR ETT SAMSPEL, ALLT, JA NÄSTAN, HÖR IHOP. SÅ ENKELT & SÅ SVÅRT. NU STÅR VI PÅ MOT VÅRKANTEN........GOD HELG ALLA !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-01-27 23:07:04

Lise, grattis! Monika Kan bara hälla med ..svårt att välja dock klockrent och fin motivering! Vad ellers:)

TKB | 2012-01-27 21:23:48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *