Mot antikmässan med min vackra sockerströare…

18 februari - 2012 | 4 kommentarer

…och ett par prylar till!

Bland andra en träspade för att lätt få till elegant räfflat smör som jag lånade från min bästa kumpan från tiden då det begav sig på Rosendal.

Finaste Charlott som också är Williams underbara gudmor!

Ni ser ju själva!

På temat ”original och originellt” kan den inte passa bättre!

Snacka om orginal!

Hoppas ni kan komma!

12.30 är det plats på scen!

 


Käraste Elin Maria! Vilket elände! Och ingen lätt fråga att lösa! Men spontant, sälj! Före de murar igen den.... Kram och lycka till! /Monika

monikasmat | 2012-02-19 12:40:54

God morgon och Elin Maria det var ju annorlunda frågor att lösa.. Hyr ut/sälj studion till ockupanter alt. sänk till staden som monument med k-märkning? Det är gott att äga saker och ting som ge energi, äga problem är ingen hitt! Så fokus på möjligheter och lösningar- dom finns! Monika Vad ska "vi" äta till söndagsmiddag?

TKB | 2012-02-19 10:21:12

JA, HUR VAR DET NU IGEN : " SWEETS FOR MY SWEET "........ÅSSÅ KAN MAN SJUNGA VIDARE.........VERKLIGEN ROLIGT ATT FÅ GLIMTAR FRÅN MÄSSAN & ATT FÅ SE VACKRA SAKET. JAG HYLLAR JU DESSUTOM SÅVÄL GLITTER SOM GLAMOOUR, GÄRNA, OFTA & I VARDAGEN. JAG HAR BEFUNNIT MIG I EN BUBBLA MED SORG, MERARBETE MED ALLT KRINGOM, FÅTT TESTAMENTE & PÅ SÅ VIS BLIVIT ÄGARE TILL STORT HUS I NORR & LITEN STUDIO UTOMLANDS. BÅDA OBJEKTEN HAR HINDRATS ÖVER TID PGA OSAMARBETSVILLIGA " MEDSÖRJANDE ". NÅVÄL ,NU KVARSTÅR STUDION & DÄR HAR INBROTT BEGÅTTS + ATT DENSAMMA OCKUPERATS AV ICKE ÖNSKVÄRDA GÄSTER / INTRÅNG. HAR MÅST ARBETA MED INTERPOL & NU VILL DOMSTOLEN I STADEN MURA IGEN MIN LILLA LYA..........DÅ JAG INTE ÄR ETT FRAMTIDSKORT LÄNGRE,ORKAR JAG INTE HA 3 BOENDEN, UTAN VILL SÄLJA. IGENMURAD STUDIO ? DÄR KAN INTE ENS EN MÄKLARE TA SIG IN. BEHÖVER FÅ SÅLT. BLIR HELSTRESSAD AV ATT ÄGA, PGA OMSTÄNDIGHETRNA. DET BRAST NU BARA, FÖRLÅT ATT JAG BELASTAR ER. DÄRFÖR MÅR JAG INTE VIDARE BRA NU. KANSKE NÅGON KUNDE HJÄLPA, ALT TIPSA ? FÖRLÅT MONIKA, MEN SÅ HÄR ÄR LIVET NU.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-02-18 21:20:37

Sockersöt med en sockerströare - det hade varit toppen! Önskar dock en trevlig lördags kväll!

TKB | 2012-02-18 20:19:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *