Vårtapas, härlig vecka i min matkasse och godaste semlan!

20 februari - 2012 | 6 kommentarer

Idag blir det vårtapas för hela slanten!

Hur det ser ut kommer ni att få se längre fram i vår i Allt om mat!

Och så vill jag slå ett slag för denna veckas mat i min matkasse, ”Monikas Matkasse”!

Är det någon gång ni funderat på att prova en matkasse så är det nu ni ska göra det!

Här finns min goda chicken satay, härliga kalkonwraps , en lättlagad vegetarisk pastagratäng, roliga fiskpaket och en smaskig köttfärsgryta!

Beställer gör ni här!

Och imorgon är det äntligen fettisdagen!

Bästa receptet till godaste semlan finns här!

 


Visst! bröllopet är inte förrän i juli:)ingen brådska således! Kan inte förstå hur Du hinner vara med överallt,vilken energi Du har! hälsn Lena

Lena Wilin | 2012-02-21 11:53:13

Erika! Jag kommer att vara där på lördagen! Dock ej föreläsa mer förgylla stämningen hos Västsvenska mathantverkare! Kanske ses vi? /Monika

monikasmat | 2012-02-21 10:16:08

Bästa Monica! Jag önskar att du var en av föreläsarna på Matmässan i Göteborg den kommande helgen... Det hade varit så kul, men det får gå ändå. Tänkte prova kvalitetslakrits och balsamvinäger.

Erika | 2012-02-20 23:46:35

Tack Maria! Lena! Åh, ber att få återkomma! Ingen lätt fråga efter en lång arbetsdag! /Monika

monikasmat | 2012-02-20 19:34:19

Hej Monika, Eftersom jag följer din blogg och din facebooksida varenda dag så känns det som om jag känner dej lite och vågar fråga en sak.. Jag har lovat att laga mat till två tjejer som jag känner som ska gifta sig i sommar,låter jättekul.. Det är bara det att de är veganer och äter inte djur,ägg eller mjölkprodukter. Har läst att Du har en dotter som inte tål ägg så du kanske har något tips på någon slags tårta eller liknande till bröllopet.Jag har haft svårt att sova inatt,recepten bara snurrar men det är ägg eller nåt annat som de inte vill ha i allt jag kommer på:) I helgen har jag lagat din goda pastagratäng med tomatsås och mozzarella samt din kyckling inlindad i parmaskinka med rosmarin och massor av vitlöksklyftor!! Många hälsningar från ett riktigt "fan" och lycka till med boken,den ska jag köpa till alla mina nära och kära! Lena

Lena Wilin | 2012-02-20 13:21:40

Åh, ser redan fram emot vårtapas-reportaget! Och vad gäller semlorna så drog jag redan i morse ut ditt recept :)

Maria | 2012-02-20 13:06:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *