Det blir en tjock kokbok!

21 februari - 2012 | 5 kommentarer

Och en blandning mellan Vouge och H&M!

Med det fantastiska ämnet vardagsmat!

Kolla bara min gamla fläskfilé Bombay i nya kläder!

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Och en vackrare vinterdag än idag, att ofrivilligt, till att börja med få tid att ha kontor hela dagen, i sängen!! får man leta efter!

Redaktören kommer att bli glad liksom revisorn och andra krävande älskvärda människor!

 

 


Elin maria! Sååå fint är det inte! Detta är mina manus.....men nog blir det fint ändå:)! TKB! Väldigt effektiv! Ulrika! Vi ses som sagt! Biggan! Åh, jag är mitt uppe i det! Har en lång vår framför mig men jag vet att det kommer att bli bra! Och underbart att du gillar vad du ser! Och lör blö! Vilket härligt uttryck! /Monika

monikasmat | 2012-02-22 23:35:46

Åh så vackert!!! Nu har vi verkligen något att se fram emot! Vilket oerhört arbete du måste ha lagt ner på den här boken so far...Monika det kommer fler underbara vinter/vårdagar!!- förstår att det kan vara frustrerande att arbeta inomhus en sån här dag. Vilken fotograf! Jisses så smakfullt..din mat kommer så väl till sin rät haha..."lör blö" som min mamma kallade blå timmen, hon kunde inte franska si, men svängde sig med svenskfranska mellan varven...

Biggan | 2012-02-22 14:44:47

Hej! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig Monica angående en trädgårdsmässa på Taxinge Slott, kan du maila mig på ulrika.stall@taxingeslott.se, det skulle vara jättesnällt, jag har några frågor.

Ulrika Ställ | 2012-02-22 09:53:19

Låter som en effektiv och skön dag..och våren hänger i luften! Elin Maria..kan det bli bättre?..det må vara isf. att bläddra vidare i den kommande boken;) Trevlig fettiskväll!

TKB | 2012-02-21 21:36:02

VILKA HÄRLIGA BILDER ! BERÄTTA : ÄR DET HANDGJORDA / PAPPER, SOM UNDERLÄGG ? HUR FÅR MAN TAG I DEM ? VILKET LJUS ÖVER DUKNINGEN.....ÄR TALLRIKARNA I SILVER ELLER VAD ? SEN ÄR JU OCKSÅ UPPLÄGGET PÅ DESSA T. SÅ SNYGGT. BALANS I BILDEN & JAG KÄNNER MIG SUGEN & KÄNNER GLAMOUR PÅ LÅNG VÄG. SYRÉN MOT TURKOS...KAN DET BLI BÄTTRE ?

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-02-21 20:24:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *