Räksmörgås!

25 februari - 2012 | 2 kommentarer

Som sig bör när man är i Göteborg så åt jag en rejäl räksmörgås igårkväll!

Före det tog Ylva från Västsvenska turistrådet mig till anrika gamla posthuset för en drink!

Hit måste ni gå!

Inte minst för det vackra betongtakets skull!

Nu blir det mat hela dagen på mässan Passion för mat!


Elin Maria! Synd att ni inte kunde vara där nu! Underbart väder och mängder med läckerheter! Och tack! /Monika

monikasmat | 2012-02-26 12:04:52

JAMEN, DET ÄR JU KLART, ATT DU SKULLE HA EN RÄKSMÖRGÅS I GÖTEBORG. DET ÄR JU BÅDE DIN & LITE AV MIN HEMMAPLAN. DU FICK MIG ATT LÄNGTA. MIN BROR SKA SPRINGA PÅ GBG-VARVET I MAJ & JAG HAR SAGT, ATT VI BORDE VARA DÄR NÅGRA DAGAR I SOMMAR SÅ KAN HAN FÅ SE LITE MER..........SPRID NU DIN GODA FRÖN I PASSION, DET ÄR EN BIT KVAR TILL P-----N FÖR DIG. SÅ ALL LYCKA MED FINALEN.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-02-25 21:50:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *