Glad Påsk!

7 april - 2012 | 3 kommentarer

En riktigt Glad Påsk önskar jag er alla!

Ät riktigt mycket och riktigt gott!

Drick inte fullt så mycket men minst lika gott!

Och har ni ännu inte bestämt er för menyn så finns lammrätterna här, laxarna här och sillarna här!


Maud! Krya på dig! Och bra ändå att du äter! Och gott dessutom! Liselotte! Härligt Liselotte! Och då kan jag ju vinka imorgon på morgonrundan! /,monika

monikasmat | 2012-04-08 17:43:06

Glad Påsk och tack för din matkasse jag vann tidigare i år! Den kom väl till pass denna vecka när hela huset är upp och ner efter en fuktskada. Vi har njutit av lammstek som räckte till 2 middagar och prinskorvar bl.a. Allt mycket lättlagat. Toppen att veta att allt till middagen finns hemma. Idag sticker jag emellan med grillat kalvkött. Kanske blir det lax i morgon. Första påsken på många år utan inlagd sill och en massa ägg. Ha en forsatt trevlig helg önskar jag från andra sidan Saltsjön(Kvarnholmen) / Liselotte

Liselotte | 2012-04-08 16:14:13

Glad påsk tillbaka till dig! Jag tar det lugnt och försöker kurera en efterhängsen förkylning. Äter gott också förstås, lax, citron- och basilikadoftande biffar och passíonsfruktcheesecake till dessert. Ha det gott! /Maud

Maud | 2012-04-08 12:07:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *