Bilder säger mer än tusen ord!

24 april - 2012 | 5 kommentarer

Att få jobba som jag gör, med det jag älskar mest och med människor som vill lika mycket

som jag, det är en förmån utan dess like!

Dag 1 av plåtningarna till omslag och kapitelindelningar till Monikas Vardagsmat

överträffade alla mina förväntningar!

Jag blev ompysslad,,,,

Bara det!

Och resultatet?

Kul med annorlunda kockmössa!

Även råvarorna uppförde sig väl!

Jag längtar redan till morgondagen!

Dag 2!

Då blir det fåglar, vegetabilier, soppor och spagetti!

Och ni som vill följa mer stund för stund, kan göra det på min facebooksida här.

Varmt Välkomna!

 


Kicki! Tusen tack! Lena A! En av mina trognaste läsare! Härligt att även du blir överraskad! Lise! Tusen tack och så klart att du måste ha dn! Biggan! Finaste Biggan! Visste att du skulle fatta allt! Och tack från hjärtat! /monika

monikasmat | 2012-04-25 22:27:36

Genialiskt! Kreativt! Vackert!!!! Så underbart Monika...nu förstår jag "skisserna" du visade för några dagar sedan. Spagetti-tjejen i egen hög person på fb i dag var också såååå vacker, fantasifullt och med madonnan i famnen, viva Italia!Lysande!!!! Kram och lycka till med boken...den kommer att bli en succé!

Biggan | 2012-04-25 13:38:06

Lycka till med boken, den måste jag ha! Kul att du låter oss följa arbetet med den:)!

Lise | 2012-04-25 08:20:00

Helt sanslöst häftigt :) vad får du alla ideer ifrån. Du överraskar oss alltid och jag längtar redan till bokmässan ;) Morgondagen är redan här och Lycka Till Kram

Lena A | 2012-04-25 07:50:31

Helt fantastiskt, innovativt och superläckert!

Kicki | 2012-04-24 21:46:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *