Matglada människor!

3 maj - 2012 | 6 kommentarer

Gårdagens event Sinnernas smak var sannerligen en härlig tillställning full av matglada människor!

Underbar stämning, glatt och familjärt.

Det måste bero på att alla vi som var där har något viktigt  gemensamt, god mat!

Och jag vill även passa på att tacka så otroligt mycket för alla komplimanger ni strödde över mig! Tusen, tusen tack!

Och stort grattis till dig som vann min matkasse, Monikas Matkasse!

Till er som inte var där igår:

Missa inte nästa tillfälle att delta som blir redan i oktober.

Och det var inte bara publiken som var glada, här fanns även gott om glada kockar!

Tareq Taylor, Roy Fares, Erik Lallerstedt, Christian Hellberg, Lisa Lemke med flera…

Och så fantastiska Maja Berthas som höll en fartfylld vinprovning!

Paul Svensson och jag krängde böcker. Han sin sprillans nya grillbok och jag min 17 år gamla Rosendalsbok!

Och så var det dags för min bloggkollega Fredrik och mig att prata blogg med Mona!

Och på tal om blogg så finns det en chans att träffa mig nu på söndag i Göteborg där det anordnas ett bloggforum.

Här blir det föreläsningar av bl a. Blondinbella, Underbara Clara och mig.

Läs mer här!

För att delta krävs en inbjudan men det finns ett fåtal platser kvar. Meila till bloggforum2012@trendenser.se om du vill få en chans.

 


Erika! Låna på och länka på! /monika

monikasmat | 2012-05-03 22:33:56

Ja, som jag har längtat! <3 Förresten har jag bloggat om din tigerkaka i dag. Jag har länkat till både din blogg och din hemsida. Hoppas att det var okej att låna receptet?

Erika | 2012-05-03 22:28:35

Underbara Erika! Tusen tack! Då blir det ju fantastiskt när du till hösten får en ny bibel:)! /Monika

monikasmat | 2012-05-03 22:01:03

Oj, där missade jag att försöka få en biljett så klart. Alltid för sent ute... Sk-t! Din Rosendalsbok kan aldrig bli gammal. Bibeln är världens mest lästa bok och den är 2000 år och delvis äldre. Din bok är min Bibel. Så det så!

Erika | 2012-05-03 21:57:48

Hmmm, slant med fingrarna...tvungna ska det naturligtvis vara

Britt-Inger | 2012-05-03 09:54:20

Det var verkligen en supertrevlig kväll. Många intressanta samtal och en supertrevlig (om än alldeles för kort) vinprovning. Minglet i foajen var mycket trevligt, goda tilltugg och trevlig personal. Att träffa alla kockarna och göra några kokboksinköp var inte heller helt fel! Det enda som inte nådde upp till topp var middagen. Salladen var god men huvudrätten totalt smaklös (jag förstår att det inte är något som du kan påverka). Lite trist med tanke på att focus hela tiden ju var på mat, då hade det varit trevligt att få mat med smak! Tyvärr missade vi desserten, vi hade beställt skjuts och när det drog över tiden var vi tvugna att gå.

Britt-Inger | 2012-05-03 09:49:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *