Nystädat sovrum!

15 maj - 2012 | 9 kommentarer

Äntligen!

Kunde jag städa sovrummet ordentligt!

Det har ju som bekant agerat fotostudio under några månader. Det är nog inte så många fler än jag som gjort en stor, tjock kokbok i sitt sovrum!

Men nu, lagom till denna underbara sommardag var det dags!

Och gårdagen final ägnades åt att bara ta roliga bilder! På sådant som är vackert, som finns runtomkring oss, som får stå för såväl vardagsfint som vardagslyx som vardagskul!

Vardagsfint!

 

Vardagslyx!

Vartdagskul!

Nu blir det bra mycket tråkigare!

Sitta på kontoret och skriva texter….

Men vi har ytterligare en rolig plåtningsdag kvar!

Då ska vi ut på stan!


TKB! Härligt! En bok till såld:)! /Monika

monikasmat | 2012-05-17 15:08:31

Ja tack till både boken och alla pussar+ kramar;) PS.fina sanna ord, Biggan!

TKB | 2012-05-17 11:30:48

Härligt Maud! Njut och träna:)! Go natt! /monka

monikasmat | 2012-05-16 19:29:33

Det visar på kreativitet det, att göra en kokbok i sovrummet. Härligt att "få tillbaka" det förstår jag. Nu ligger fyra lediga underbara dagar framför mig. Jag njuter! Ska träna på beasåsen (ditt recept) för att kunna bjuda på den till grillat på fredag. Sov gott i natt! /Maud

Maud | 2012-05-16 19:04:35

Puss på dig Biggan! /Monika

monikasmat | 2012-05-15 16:09:30

Tack själv Monika! jag" printar ut hela dig" - du är faktiskt en ledstjärna ur många aspekter för min del! Önskar dig många ljusa stunder- det är Du om någon värd! Kram igen och tack för att du är som du är!!!!

Biggan | 2012-05-15 16:06:22

AnnSophie! Ja, jag håller med! Både och behövs här i livet! Och tusen tack! Då har jag sålt en:)! Biggan! Finaste du! Vilket underbar kommentar! Har nästan lust att printa ut och ta fram i mörka stunder! Tusen tack! /Monika

monikasmat | 2012-05-15 15:53:00

Du är ju för underbar Monika..har lösningar på det mesta, att plåta i sitt eget sovrum, kreativt som bara den....Släktskapet med Kajsa Wargs tänk: "man tager vad man haver" slår mig plötsligt!!!! Den här kokboken läääängtar jag efter, till den kommer ut. PS jag gjorde din tomatsalsa i går, jisses, DEN var god, den blir ett stående tillbehör till mycket här hemma hos mig i framtiden. Tack för att du finns Monika som inspirationskälla och tack för allt som du delar med dig av och bjussar på, inte minst dig själv. Kram från Biggan

Biggan | 2012-05-15 15:00:47

Ibland är det skönt när ordningen är återställd..fast det är lika skönt när den inte alltid är det heller ;-) Tjusningen med livet många gånger!! Ser fram emot att få införskaffa din kommande bok!! Önskar dig all lycka med den ♥

annsophie | 2012-05-15 12:17:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *