Underbart för själen och mental träning!

19 maj - 2012 | 4 kommentarer

Börjar dagen med rundan!

Lunkar till västerhavets underbara brus och funderar på att doppa mig!

Ända tills det går upp för mig att det endast är 8° !

Försöker tämja 4 snart 13-åriga flickor så jag kan få skriva färdigt min bok i fred!

Upptäcker bristen av vanan!

Svårt att  klara komponerandet av texter utan en skrivare!

Jag brukar nämligen vandra runt med mina papper, läsa högt för mig själv och då upptäcka alla bristerna!

Försöker, försöker och försöker göra detsamma med datorn!

Till slut gick det inte längre, fick ringa Mammas väninna och få hjälp att skriva ut!

Nu har jag läst högt, hittat bristerna, säkerligen inte men förhoppningsvis alla!

Undrar om jag fått med allt?

Alla termer, tabeller, mått och enheter?

Och andra goda och nödvändiga råd?

Hoppas det!

Och snart blir det pilgrimsmusslor och helstekt biff!


Låter härligt Kicki! /Monika

monikasmat | 2012-05-21 10:07:03

Ser helt fantastiskt ut och 8 grader funkar ju bara det är tillräcklig värme i luften och inte blåser. I dag gjorde jag en Monika inspirerad middag utan recept. Lite hemma och ingen möjlighet för handling. Tog veg. ingr. jag hittade; qourn, linser, lök och morötter. Kryddade tacolikt och serverade i tacoskal jag hade, med lite sallad och gräddfil. Barnen slukade allt utan protest! Det är väl så du gör det, eller...? Hur som helst inspireras jag av dig att göra så!

Kicki | 2012-05-20 22:10:21

Hej Gülay! Ja, kärt barn har många namn! Och vad det gäller vitlöksklyftorna blir det ju lite si och så efter smak men här har du ett klockrent recept! http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2011/03/18/varsta-basta-trickset-till-en-god-maltid/ Lycka till!

monikasmat | 2012-05-20 19:54:50

Ha det så härligt där borta. Jag har en fråga bland dina recept på basilikasåsen hittade jag minst 4,5 olika varianter.En med mindre vitlök, en med 1 dl vit balsamvinäger, en med 1/2 dl vinäger, en med mindre olivolja:) Så vilken är den rätta?

Gülay | 2012-05-20 14:42:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *