Vad äter ni framför TVn under stundande fotbolls-EM?

5 juni - 2012 | 9 kommentarer

Egentligen hoppas jag att ni inte äter framför TVn över huvudet taget!

Maten försvinner ju liksom!

Jag älskar mat!

Både att äta, laga och servera den!

Själva måltiden, stunden när vi äter blir sedan en samvaro, ett samband från början till slut, ja, som grädden på moset!

Men, men,,,

Nu är det fotbolls-EM och nu måste jag ha hjälp!

Ett par tips!

För på fredag ska jag vara i Nyhetsmorgon och laga, ja, fotbollsmat!

Jag som är mitt uppe i min lättlagade vardagsmat!

Visserligen har jag ingen skillnad mellan vardag eller lördag när det kommer till mat, den passar säkert även framför både fotbolls-EM och TVn, men ändå!

Vad tycker ni att jag ska laga?

Mat från världens alla hörn?

Plockmat?

Annat?

Skynda, skynda för imorgon kommer Bengan att vilja veta så han kan välja drycken!


Tack för alla tips! Det blir lite av varje! Mat från världens alla hörn och en chokladboll full av energi! /Monika

monikasmat | 2012-06-07 17:18:18

EM , VM , OS , Slutspelshockey , ja listan kan göras lång för min familjs sportintresse med f.d allsvensk fotbollsspelare i familjen . Korv med bröd , olika varianter på taccos , goda pajer och naturligtvis hemlagade pizzor , inga köpvarianter här inte ;-) Allt slukas med hull och hår , så ser det ut hos oss :-) Så det vore kul med kanske lite nya ide'er på pajer och pizzor o taccos:-) kram från Karin

Karin | 2012-06-07 11:42:45

Plockmat bör ju vara det som ör lättast att tugga i sej framför tvn. Det är lätträknade gånger vi hamnar i tv-soffan med mat framför oss, och antalet gånger vi ser på sport är lika med 0 :) Lycka till med valet och tillagandet!

Mårtenssons kök | 2012-06-06 21:08:37

Håller med Elin Maria Sundberg. Ribs blir ju kanon! Gärna med en god coleslaw till. Däremot tyckerjag nog att en kall öl hör till. Lycka till Monika!!

Martina Kunosson | 2012-06-06 17:36:24

JAG FÖRESLÅR : SPARERIBS, SOM DELS LAGAR SIG SJÄLV, NÅGON GOD SÅS / SALSA / POMMES Å SEDAN SALLAD MED KNORR, EX SOLROSSKOTT & DÅ HAR DU JU FÅTT TILL JUST ETT " SKOTT ". ISVATTEN TILL SVALKA FÖR HETT SPEL. KAN DE´VA NÅT ? KAFFE MED ELLER UTAN AVEC FÖR ATT VÄRMAS EFTER SVALKAN.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-06-06 16:35:06

Erika! Jag lagar också mat när jag är själv och tycker precis som du, då kan man äntligen få bestämma själv! /Monika

monikasmat | 2012-06-06 11:31:50

Jag tittar inte på TV så för mig är valet enkelt. Jag gör som vanligt. Lagar god mat och äter den i köket. Lugnt och fint. Fast nu stundar nya tider. Yngsta dottern flyttar och jag blir ensam på halvtid. Konstigt att laga mat till en. Men jag tillhör inte de där som tycker att man som ensamstående ska hålla sig till omelett och youghurt "för att det är så tråkigt att laga till sig själv". Tvärtom. Jag lagar gärna till mig själv. Då kan jag ju helt hänsynslöst äta PRECIS vad jag själv vill.

Erika | 2012-06-06 09:00:42

Jaaaa!plockmat mums!good luck!

Millan | 2012-06-05 22:47:41

Föreslår plockmat...det är ju EM där det är framplockade spelare med delikata egenskaper;)

TKB | 2012-06-05 21:30:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *