Fotbollssnack och Plockmat i TV!

8 juni - 2012 | 4 kommentarer

Då var jag uppe i ottan för att bege mig till Tv4!

Och det blev kanske mer fotbollssbnack än matsnack! Det var otroligt trevlig stämning och kul att träffa både Steffo, Jenny, Bengan och Rami Shaaban!

Och jag är inte ett dugg sur över att Steffo kunde alla frågor, det var väl antagligen han som skrivit dem!

Om ni missade vad vi åt så kommer det här. Allt var supergott och klicka på namnet så kommer receptet!

Kallrökt rosékryddad lax på spett med syltad ingefära och gurka, Chicken Satay på mitt vis, Lövbiffsfajitas med tomat- och chilisalsa, Gazpacho med räkor och energibombarna nöt- och bärtryffel!

Chicken Satay

Och ingredienserna till chokladtryfflarna fulla av oxidanter!

Nu är det tur att jag är sminkad och klar för klockan 15 är det dags för en kamera igen!


Maria! Åh tack för fin komplimang! Mina örhängen kommer från märket Gas och de är köpta i en liten butik som heter Deisy oich ligger på Humlegårdsgatan i Stockholm och den vita spetsblusen är ett 15 år gammalt fynd från H&M! /Monika

monikasmat | 2012-06-09 13:12:35

Hej! Undrar var dina örhängen är köpta/eller märke? Ursöta! Såg även en söt vit blus som du hade på dig här om kvällen, undrar även vad den är köpt? Tycker du har en söt och feminin klädstil.

maria | 2012-06-08 21:27:04

Härliga Elin Marisa! Tur att det finns sådana som du som "matar"! Tack för det! Och blusen ja, den skaffade jag häromdagen från Ever Sillk...Men....stek aldrig i en sidenblus! För Ack!!! så mycket fläckar den fick! Men det var det värt för det var en riktigt trevlig morgon! /Monika

monikasmat | 2012-06-08 19:21:47

VILKEN LJUVLIG MORGON ! DU BIDROG MYCKET TILL DEN. JAG FÖRESTÄLLDE MIG HUR GOTT DET VAR........TRYFFLARNA SEDAN, PERFEKT FYLLNING, FÖR OSS, SOM JAGAR, JA DU VET JU........ EFTER ATT HA HÄLSAT DENNA VACKRA MORGON, VAR DET HÄRLIGT ATT MÖTAS AV ER. EN KRAM FÖR DEN BLUSEN OXÅ. JAG SÄGER INTE MER, JO TUSAN SÅ SNYGGT. VADAN NÄSTA KAMERA ??? TREVLIG HELG !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-06-08 15:29:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *