Grattis Maria Hagström och dags för barn nummer 3!

13 juli - 2012 | 4 kommentarer

Maria Hagström blev den 1000:e att gilla Monika Ahlbergs Mat på Facebook och för det vill jag belöna dig med en signerad kokbok.

Skriv en kommentar i kommentarsfältet så får jag din mailadress!

Nu siktar vi mot 1 500!

Och idag var det dags för tredje barnet att ge sig av.

Äntligen var det dags för Beata och hennes lagkamrater att bege sig mot västkusten och Gothia!


Ah! Maud! Jag klarar mig! Har sysslor så det räcker och blir över! Dessutom har jag fått hem Rakel:)! Och vi vill ha soool på Marstrand när vi kommer dit! /Monika

monikasmat | 2012-07-14 16:50:54

Vad ska du gör nu? Tomt hemma men lite skönt med egen tid också. Kanske hängmattan med en bra bok (mellan skurarna)?! Här har det åskat i två dagar så pass att huset rör sig känns det som. Nu vill jag ha soligt och torrt! Länge!! Njut av tiden nu, Maud

maud | 2012-07-13 17:55:12

Maria! Så bra att vi fick kontakt! Och Mormors recept smakar säkert bra! Lycka till i köket och boken kommer med posten! Och tack! /Monika

monikasmat | 2012-07-13 16:13:01

Men åh!! Tack!!!! Det här firar vi ordentligt här hemma! Har precis svängt ihop en smulpaj med rabarber! Fast innan boken kommer så håller jag mig till "mormors" recept! :) Tack igen och ser fram emot både att följa dig på fb och framför allt, få göra kulinariska djupdykningar bland dina recept! Hälsningar Maria

Maria Hagström | 2012-07-13 14:18:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *