Bergtunga!

28 juli - 2012 | 2 kommentarer

Min gode vän Doktor J har alltid sagt åt mig att välja bergtunga om det finns på menyn med motiveringen att finns det bergtunga så måste den vara färsk och att det är en undebart god fisk, ja, den smakar faktiskt hummer!

Han borde ju veta, uppvuxen på Marstrand i en Fiskarfamilj!

Så när det igår serverade just bergtunga på Johans Krog var det inget svårt val!

Supergott!

Förresten så var allt vi åt supergott!

Här serveras riktigt, riktigt god och kärleksfullt lagad mat!

Rakel blev så nöjd med sin biff att hon gjorde en annons för Johans Krog med Per Hagman och mig!


Gûlay! Åh, jag älskar alltid när jag slipper laga mat! Ironiskt nog för jag älskar ju också att laga mat! Mina barn gillar att äta i alla lägen och tycker det är superkul att gå på restaurang! Och jag håller med! Önskar verkligen att alla fick uppleva Marstrand åtminstone en gång i livet! Och Marstrands natur är ju gratis men man ska ju ta sig hit också! /Monika

monikasmat | 2012-07-28 16:46:05

Hej Monika. Jag har alltid undrat gillar en kock äta ute? Dina barn uppskattar de också att äta ute? Eller är de kräsna ute? För dina barn är ju vana att äta av mamma Monikas goda mat? Ja Marstrand är verkligen vacker. Tänk om alla kunde ha råd och åkt dit :)

Gülay | 2012-07-28 14:50:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *