Snart är det höst och snart kommer boken!

9 augusti - 2012 | 6 kommentarer

Och det blir ju kul!

Särskilt när boken kommer…

Men redan idag var höst hemma hos mig!

För att prata bok såklart och skaffa bilder till oktobernumret av  Älskade hem.

Och Oj!

Vad vi hade trevligt!

Lina, Britta, Petra, Wolfgang, Karin och jag!


Karin! Bästa presenten:)! Och ja, visst var stövlarna snygga? Jag älskar färgen! /Monika

monikasmat | 2012-08-10 09:04:31

Ser framemot BOKEN :-) ska inhandla en även till dottern som flyttar hemifrån för att plugga , jag tror att hon får stor användning av den och en prenumeration på Allt om Mat. ALLA går i knähöga stövlar nu i sommar , Mode samt väldigt praktiskt nu när det har regnat så förbaskat hela sommaren . Dina lånestövlar Monika var väldigt läckra :-)

Karin | 2012-08-10 08:52:06

Biggan! Tusen tack! Och förhandling om stövlarna pågår.... /Monika

monikasmat | 2012-08-09 22:08:29

Gissa om jag längtar till boken kommer ut!!!! Du kommer att förgylla min höst änu mer! Kram Biggan/ som nominerat DIG med en "uppsats "lovord"...skall inte glömma fb, lovar. Ur-snygga bilder, hoppas du får behålla de fräna stövlarna Monika.

Biggan | 2012-08-09 20:13:39

Elin Maria! Du säger då alltid rätt saker i rätt ögonblick! Men dessa stövlar kan man klampa i var som helst! Ja, faktum är att jag älskade dem! Enda kruxet- lånestövlar! Men jag bad om att få behålla dem...så vi får se! Tack igen för all din support! /Monika

monikasmat | 2012-08-09 18:55:11

DET HÄR FALLET STÄMMER DET : NÄR MAN VÄNTAR PÅ NÅ´T GOTT.. UNDER TIDEN NJUTER JAG AV DIN SKÖRD, YMNIG, FÄRGRIK. TREVLIGT ! SEN TITTAR JAG PÅ DINA STÖVLAR. NÄSTAN FÖR FINA FÖR ATT HARVA KRING I JORDEN MED DEM. DET BLIR SNYGGT DET FÖRSTÅR JAG JU, PETRA & ALLT. SKÖNT MED SKÖNT. GOD LYCKA ! JAG SMAKAR PÅ ORDET SKÖRDEFEST.......TRALALA

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-08-09 17:42:08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *